Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko je odgovarao za ovu djecu u Vitezu: Sanja Garić (1975.) Milan Garić (1981.) Dragan Ramljak (1978.) Dražen Čečura (1978.) [5] Boris Antičević (1983.) Sanja Križanović (1978.) Augustina Grebenar (1984.) Velimir Grebenar (1981.).
@fbUser1564867158 I sta sad ovo treba da znaci? Da to sto ovo sad nije procesuirano znaci da ne trebaju biti procesuinari zlocini protiv bosnjackih civila u Vitezu? Kakva logika jbt...
1993. na današnji dan, vojnici Armije BiH upali su u selo Kiseljak kod Žepča i ubili 8 civila (namjerno stradale vojnike neću spominjati) hrvatske nacionalnosti. Najmlađa je bila 13-godišnja djevojčica. Za zločin nitko nigdje nije odgovarao. Pišem ovo jer isto ne možete na Klixu pročitati, ovdje se piše samo o žrtvama jedne strane.
Imaju prioritet da hapse vjernike i da ih optužuju za lažni terorizam, da bi se uvlačili što dublje u guzice amerikanaca kao i svaki poslušni vazali.
Koliko god ovo bilo bolno moramo shvatiti da pravda u pitanju ratnih zločina nije niti će ikada biti zadovoljena. Čak i nakon 2 sv rata za 95% zločina niko nije odgovarao. Nisu samo onih par nacista koji su odgovarali pobili milione ljudi, bilo ih je mnogo više. A u vašem slučaju gdje nema jasnog pobjednika će taj procenat porasti na 99%. Ali ovaj autor koji se upusta u pricu oko brojanja krvni zrnaca je huskac sam po sebi jer on radi isto zašta druge optuzuje.
za svaku osudu. tako se i ustaskim dernekom na blajburgu svake godine pokusava umanjiti ustaski zlocini i milioni pobijenih..
Haskicu, nazalost ti i tvoji roditelji ste predmet dogovora.Ovi sute o par zlocina od strane artiljeraca, dok sa druge strane kriju par zlocina od strane pjesadije. Artiljerci 'nasi' a pjesadija 'njihova'...skloni djecu u EU, vrati se ovamo i u strogoj tajnosti(nemoj se kurcit) rokni prvog koji ti kaze obustavljena istraga, i bjezzz u EU.
MONSTRUMI
"Zahtjevi Hrvatske demokratske zajednice za prebrojavanje krvnih zrnaca", niko ni ne govori o krvnim zrncima, ali vidi se da je Osman piso članak pa da mu se odgovori. Hrvatsko stanovništvo nije glasalo za Susjedića i zelena krvna zrnca, isti ni ne zastupa ljude iz čijeg je reda izabran već u društvu sa Tekbirli huška i pljuje po istima. Stavovi su mu čista suprotnost ustava jer predstavlja one koji nisu definirani jer u prdsjedništvu sjede članovi iz reda Srba, Hrvata i Bošnjaka.
u čijim rukama je tužilaštvo...vstv, kadija te tuži i sudi...
NACIONALNI BALANS optuzi srbe za sve i to je to !!!
Sve u sbk je uređeno po nacionalnom balansu. Zamislite ovo!! U odjelu za vozačke ispite u travniku dva puta mjesečno hrvat prima prijave i izdaje uvjerenja,a dva puta isto to radi bosnjakinja.Dva zaposlena na jednom radnom mjestu.
Bijedno. Sve za platu. Pa i vi bošnjaci ako drugi kenjaju opstruiraju. Napustite taj organ. Daj te ostavku. Nek se uruši sve. Pa da se uspostavi nešto novo. Ali ne sve za platu pristajete na sve samo neka ide plata p vm