Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVDA ZA DŽENANA!!!
Nije ni lako ni očisiti i urediti sve ono što se pod vlašću SDA radilo godinama. Historičari će za jedno 50 godina pisati o krimo-kartelu zvani SDA.
Blago receno Kozbi shou od suda i njihove pravde
Svi osuđeni na max godinu ,da mogu to platiti i ne vidjeti zatvor.Oduzet mizerni dio onoga što su neplaćanjem poreza i drugim mahinacijama stekli.Kao i dosad sve se zataškava i pušta se protok vremena kako bi sve prošlo ispod žita.Tužilaštvo,sudstvo i veliki dio policije nit znaju niti hoće da rade svoj posao.
Omladino a i stariji, ne financirajte kriminalce, ne perite im pare ispijanjem kafice u DOBRO POZNATIM kaficima. Manite se i shisha, jer se uz uvoz arome protura sve i svasta. Pomislite bar po nekad sta cinite sebi i sta drugima. Moral na vidjelo!
Eh,ali stiti se Nedzad Rasidagic Metropolis,ubio covjeka vozeci 120/h,ukrao vise od 3 miliona KM i platice 30 hiljada da ne ode u zatvor.Otaccmu utajivac poreza,onaj Nasih pohlepni Rasidagic sa Ibrahimom Hadzibajricem u talu.Odvratno
ti su ti sitni kriminalci za dokazanog sefa mafije s kupljenim diplomama zvanog osmica...
Sarajevo Tover, skrnavljenje nacionalnog spomenika pored ASA BOLNICE je u toku...gradjevinski inspektor na dobro placenom bolovanju, zgrade oko nove otoke...svi sute!
Hvala trojci. Oni su podali krivicne prijave tuzilastvu za sve sto je SDA pokrala 30 godina. Ovako se vracaju pare gradanima, hvala
kako se sve strpa u jednu vijest i to bez imena kako bi se primrili krivci.... e moj klixe
Ovi kako su krenuli,do kraja godine ce morati jos jedan zatvor napraviti