Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa oniim prije sto su opljačkali RAD, to nista, izjeo vuk magarca jeli
A STA JE SA NOVCEM KOJI JE UKRAO LOPOV
moze ko i berilo iz zatvora upravljat/ novim mobitelom
Zasluzeno..ja u vise navrata predavao papire u RAD al nemos doc do razgovora za posao od stimaljki njihovoj familiji i poznanicima..alo tako je izgleda svugdje nazalost..ne gine nas Njemacka sviju..
narodu pravda , a kokainovice i njegove kadrove gdje zasluzuju
Istu stvar je uradio i Amar Dovadzija koji je donio potvrdu Udruženja građana a i ona je kako navode sporna i krivotvorena a s' kojom je bio zasjeo na direktorsko mjesto Studentskih domova... Šta se čeka s njim??
narod i pravda
Cekamo hapsenje glavnog podanika medjunarodne zajednice cika Gavrila
Sad malo Salama - majoneza , nema vise mangupisanja...
a Zoran Cegar i penzija ? Ko se penzionise, nikome nista...
a oduzimanja kriminalnih imovina...to nista...
oslobođenje-Sud naredio privođenje Elmedina Konakovića, izrečena mu i kazna-vijesti/bih/sud-naredio-privodenje-elmedina-konakovica-izrecena-mu-i-kazna-991027