Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 mjeseci 30% manje plati znaci vrijedi jedan ljudski zivot ovdje. trebala je uslijediti suspenzija
Hahahaha, pa za ovo bi morala U HAPS?!
ovo treba okarakterisati kao u istvo iz nehata
Ako ste željeli naglasiti da je "degradirana"mogli ste ne naglašavati kako i koliko dugo. Ovo je zaista JADNO. Stvara kontra efekat.
FUJ ! Niste morali ni to ! Podstrek da i ostali budu takvi
Ovdje treba uvesti sistem generalno da se plata isplaćuje po učinku
Aida Topalović je profesionalno najbolja tužiteljica u BiH. Kako pratimo medije ona je otkrila ubice Sarajevskih policajaca na Alipasinu i Sky aplikaciju. Očito nekome od politicara koji je povezan sa kriminalnim miljeom kao takva Aida neodgovara pa joj izmislili problem kako ne bi bila imenovana na čelo USKOKA jer je bila glavni kandidat.
Nista ona nije otkrila vec su se ubice same predale maltene usetali se u zatvor
Mora da si se pronašao u ovom komentaru pa malo dezavuišeš javnost
Znam da je to najbolja tužiteljica, ona je istrajala i dovela istragu ubistva policajaca na Alipašinu do kraja. Pa nije ona Baba Vanga da predviđa šta će se u budućnosti desiti
E ne mogu da vjerujem, kakva je ovo kazna, ženu je čovjek ubio A prije toga kad ga je prijavila, tužiteljica odbila ga procesuirati i tako dopustila krvniku da ubije ženu Pogodovala krviniku Sramota!
jaooo evo suze od neimastine joj krenuse
Baš, kao da živi od plate haha
nema šta, pošteno, a tuge bože dragi