Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi novokompovani foteljasi da mogu stavili bi vam uvlastite kuce Termo elektrene , fabrike cementa , koksa , samo za svoje licne interese . Ocuvanje okoline i zdravlje gradzana to ne postoji u njihovim okvirima.
Nesto vam ugrozava zivot i vi se pasivno okupljate... Zna se koje su metode aktivnog otpora, ako necete ili ne smijete zbog vas samih, onda zbog vase djece. Par mjeseci zatvora je mala cijena za zdrav dijete. Sta je Bosnjacima pa zele da trpe torturu i nepravdu???
Nije to ni prvi a nazalost ni zadnji slucaj da Tuzla prodaje svoje gradjane. Godinama je na Stupinama bila betonjara, narod se zalio, ali su opstinari cvrsto drzali stanu privatnim kompanijama (Tehnograd i ostali) koje su to eksploatisale. Sklonili su je tek kada nisu imali vise interesa je drzati u naselju. Sada je tu napravljena dildo zgrada od 20ak spratova koja se nakrivila i "Tita mi nece upasti", ali ne moze dobiti upotrebne papire.
Ako nije opasno po zdravlje neka taj vlasnik napravi sebi vilu u Naselju i neka zivi sa porodicom, tako ce najprije ucutkati ove sto protestuju.
zalosno sta se radi jednom od najstarijih tuzlanskih naselja, jadni ljudi
Opet će oni glasati za svoje komuniste, baš kao što njihovi djedovi i očevi glasaju za iste od 1943. g..
Imam familiju u Moluhama. Znam da troje djece od tetke, koji zive u Moluhama, boluje od razlicith oblika bronhitisa i astme. Bez pumpice ne idu nigdje....
Dok im kom.u.njhare ne daju da formiraju savjete Mjesnih zajednica...
Glasajte sad opet, ponovite tikete...
dok ne pocnete alahat nece vam biti bolje.
A mogu da se češu po prostati e to je relevantno pitanje i stvar pojedinca pardon lična stvar
Šta bi mi Lukavčani trebali da uradimo pored fabrike Koksa, Sode i Cementare? Na žalost rijetko koja kuća postoji da barem jedan član nije bolestan od karcinoma.
glasajte za promjene možda vam opljačkaju fabriku
Pa borite se. Svako treba da se bori za zdravlje svoje porodice
pravda za Moluhu
Ili im nije jasno ko je ko u ovoj priči nema stranaka. Pokazatelj koliko je aktivnaparaibavjestajna zajednica u BiH medijima. Prvenstveno iz Srbije i Hrvatdke
Ili im nije jasno ko je ko u ovoj priči nema stranaka. Pokazatelj koliko je aktivnaparaibavjestajna zajednica u BiH medijima. Prvenstveno iz Srbije i Hrvatdke
Nije sarajevska prica i nema botova
Ocigledno, ne moze sa tim priHvatnicima na miran i zakonit nacin...
Ista stvar s firmom Inza na stupu vlasnika Edina Garaplije. Zvali Muzura on ne smije ni doci na stup bez Garaplijeve dozvole. Kamo li sta poduzeti