Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema za registraciju, nema za kazne, nema ni vozacku Ali je kupio raspadnutog BMW da se okolo pokaze ... i to je vjerovatno nekako na kredit
Ko kaze da je kupio? Lazne tablice, vjerovatno ukraden.
Ili je ukrao?
Samo oštro nisam za diktaturu ali sam još manje sa mlohavu demokratiju.
Ciji je mali?
Ugledan građanin prijavio policiju jer nisu postupili "po pravilima". Inače on je prije toga se držao položenog ispita, registrovanog auta, stvarnih tablica i uredno plaćenih kazni.
Ovakve treba u ludnicu smjestiti u zatvoreni odjel zbog opasnosti za društvo". To bi tuziteljstvo i sudstvo na taj način trebalo tretirati. Nakon 1 godinu dana u ludnici nebi mu palo napamet da sjedne za volan. Svojim ponašanjem i ne poštivanjem zakona i pravila je dokazao da neće nikand biti sposoban da upravlja motornim vozilom i da ikada u životu stekne vozačku.
Vozio neregistrovano vozilo, nema vozacku, postavio nepripadajuce tablice na vozilo i jos ima obraza da prijavi policiju da nisu poatupili po zakonu. Ovog uglednog gradjanina je odmah trebalo iza brave strpati.
Vozac bez polozenog vozackog ispita je ubica u pokusaju i treba krivicno odgovarati, pogotovo ako je povratnik u vrsenju prekrsaja. Prepisati zakone iz Njemacke npr.Tamo je to krvicno djelo i ides u zatvor.
presa samo presa i da gleda, jkuma vam
7 godina murije pa nek vozi civare po Zenici
pohapsiti policiju tuzioce idr a momak samo radi kako mu odobravajy. ovo je slika policije i pravosudja u bih
Semir Avdić kaže imam nešto malo kazni.Auto odmah prodati a njega u zatvor,dan 100 km da čisti rijeku Solinu.
Nije mi samo jasno kako "nabije" 20.000 KM kazni, i ne uhvate ga? Koja je uloga policije?
A ja nisa mogao registrovati auto zbog neplaćanja 40 KM jer je kiša uništila uplatnicu. Kako je on registrovao?
čuj prekršajna prijava, hahaha samo napred momakNišta ti ne mogu od kako su Goli otok zatvorili.
Mora da je babin sin, još se buni, bože sačuvaj
100% ga pustili nebi li napunio budzet!
Ko vam je dozvolio da plijenite privatnu imovinu bez sudskog naloga? Pa nije vam ovo socijalizam vise. Uhapsi osobu - ne diraj privatnu imovinu. Za to se krv proljevala...
Samo hapsiti
Nema vozačku a ima 20k kazni kako to