Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podaci bez svrhe. Treba simulirati stanje u dolini TK, pa će se onda vidjeti gdje ''vjetar puše''. To sto TE ima dimnjak 200 m nije isto ko neka kotlovnica sa dimnjakom 10-20m. Lokalno treba mjeriti zagađenje, locirati crvene zone i tu djelovati. Registar je samo registar.
I sta sad?
Ej zamislite poslije 50g trovanja iz dana u dan gradjani ce dobiti listu tih istih trovaca cisto da vide iz koje fabrike najvise udišu dim
I šta ćemo imati od toga što znamo ono što već znamo? Zasto se nista ne radi konkretno nego se samo pravi jos jedan spin.
Najveći zagađivači su oni koji u peći za centralno grijanje lože prvenstveno otpadnu ivericu iz fabrika namještaja a zatim i gume obuću i ostalo smeće. LJUDI PROBUDITE SE. TOMU SE MORA STATI NA KRAJ.
Te Tuzla, Koksara lukavac, soda lukavac. Dobit će to oni i napismeno ali nikakvih posljedica. Država bez države
ko da sad ne znaju, pa nije termoelektrana nevidljiva
Kad nadju svoje ime u registru jer pale gume
Bravo majstore! Ne zaboravi otpadnu ivericu koja je otrovna. Enormne količine su u pitanju.