Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOKLE GOD NE KRENE DRZAVA DA HAPSI I KAZNJAVA NEME NI DRZAVE A NI SISTEMA, KRADJE NA SVAKOM KORAKU, ILI DA SE NAROD POKRENE I ZAUSTAVI SVE OVO JER NEMA VISE VECEG DNA OD OVOGA GDJE SMO.
kriminal nije afera afere su sa svalerkama
plače zatvor zatobom
Vidi ga kako sjedi, ko da je u kafani. Ustvari ovi politicari i jesu najvise u kafani a najmanje na poslu
kad se fukara poministri
Sve hodzini pijuni i marionete koje je postavio od vlade preko ministara do premijera sve ih postavio hodza tajkun i sta ocekujete od njih? Vlda je prvo kriminalom nastala kupovinom lugavicke i ona dva parazita suljkica i silje koje je hodza kupio da predju iz PDA u SDA, takva kriminalna vlada moze samo proizvoditi kriminal. Problem je sto niko ne zna sta dve rade i kuda pare peru
Daj mi čojku pare, ili ima da te nema.
Vi ste odgovorno lice, ne radnici. Zbog toga ste vise placeni. Ovaj tekst je cirkus. Sramota za jednog ministra.
Ja ali nigdje ni riječi o samoj prijavi, nego tako je radjeno i prije, i onda na ovu sto ga je prijavila njene navodne neregularnosti iznosi. Ministre tvoje je da se operes od ovog sto ti se stavlja na teret, a sta je ona radila ako je tako to je sad druga priča.
Resetova je covjek argumentovano aferim
Predivnja njuska , bas od povjerenja. Vise lici na preprodavca auta sa autopijacr. Kaze vjeruj mi kao nov.
Kako ce uposlenicu tiho da proguta mrak, nazalost
@mozeainemora Prošla su vremena Sebije i toga da svi moraju šutiti, šta ste uspaničili, kriminal koji je dotični napravio i treba da odgovara. DF će završiti kao i SDA. Svi ćete vi ponovno iz se vratiti u vaše Vukojebine.
Nemoguce u BiH, ministar a da se neki postupak pokrenuo protiv njega 😂