Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu to zrtve elementarne nepogode nego zrtve vlasti lokalne zajednice i šire i njihovih ,,odabranih,,tajkuna
Pogledajmo okolo, ovo kamenje nije tu bilo nego je iz kamenoloma. Pobio ih kamen, stjencuge,
Da im Gospodar olaksa stanje na Ahiretu , a i onima koji su prezivjeli i ostali bez icega, amin
Potrudi se malo u ovom životu, idi mijenjaj stvari, nemoj samo sjediti, kukati i doviti... Nesreca je odraz vaseg mentaliteta i nerada.
ne ponovilo se i nikom se ne dogodilo
hvatati one krimose što su eksploatisale kamenolom ljuidima iznad glava, odakle je sve krenulo !! Nauk za ubuduće - uzmite stvari u svoje ruke, ne naseljavajte se kraj klisura i brda i planina. Znam da zvuči surovo, ali na putu Sa-Tz ja ponekad pomislim samo da živ izađem iz nekih dionica
Pronadjena muska osoba starije dobi??? Zar niko od mjestana nije znao covjeka,komsiju? I ako je zivio sam sramota je da nisu znali za njega. Pa nije New York jbt. Jesmo se otudjili jedni od drugih,za ne povjerovati.
Znaci vise su prenijeli ovi TV ZIVA ISTINA i reporteri takvog tipa o ovoj tragediji, a klix navalio na izbore, fuj znaci FUJ ste portal ! A tek politicari, vecina za vrijeme mandata kre......pucnuli!
Ubice na slobodi
Pocivajte u miru.Porodicama saucesce u njihovom bolu za najmilijima.Strasno,ne ponovilo se nikome vise da se gase ljudski zivoti na tako surov i okrutan nacin.
20 ubijenih, za 10 se jos traga, znaci i oni su ubijeni ilegalnom eksploatacijom kamena, spregom takunasa i lokalnih vlasti. Najveci zlocin poslje rata u drzavi a ubice su jos na slobodi! Dokle cete trpiti, ubijaju vas?
Pogledsajte dokle su stijene dosle od kamenoloma.. Kamenolom srusio kuce i pobio ih.
Vjecni rahmet :'(
Šehidi Allahovom voljom...
Potrudi se malo u ovom životu, idi mijenjaj stvari, nemoj samo sjediti, kukati i doviti... Nesreca je odraz vaseg mentaliteta i nerada.
sehid je onaj ko da život za islam na Allahovom putu