Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali ih baja vuce za nos izdajnicki, kakva magla, vedrije ne moze biti
Izdajnici iz Osmorke se sreću sa agresorima da utanači kako poistovjetiti patriotizam Bošnjaka sa SDA. Kako popljuvati zelene beretke kao izdajnike a Osmorku predstaviti kao neizdajnike.
Stranke zvane Konkubine se pogubile
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izdajnici se sreli sa agresorima. A ovamo pljuju na Zelene Beretke.
Da ali SDA nije 30 godina bila na koljenima nego na nogama.
Ovaj Konjak Badel 1892 iz Zagreba nije dobar nikako
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pozivam SDP da preuzme vodjstvo i okupi bosanske patriote. Bosna ima ovozemaljsko i svako drugo pravo da vrati ono sto joj je uzeto
vala semire ti si zavrsio politicku karijeru samo da ti istekne mandat
Sve je to po Dejtonu. Apsolutno i to moramo shvatiti. Svejedno je da li je 9. ili 15. ili 20. januar . Ista bi bila ikonografija i policija i defile. Oni IMAJU SVOJU POLICIJU po Dejtonu i ustavu BiH. I pravo na ime entiteta i na dan republike. Cemu ovo cudjenje i plac po hiljadu puta . POTPISANO JE. Pustite nas na miru sa partijskim borcima. Sto se nisu bunili 1995, kad im je stranlka potpisala sve ovo?
Totalno sve je suprotno potpisanom, ne mozes graditi srecu na nesrecu druga dva naroda. Nesto sto je na silu oteto i etnicki ociscenjo ne moze biti to legalizirano. AMBLEN Zastava i ostalo moraju biti konsidirani u znaku sva tri naroda. Kad tad pravda ce doci, doci ce Vakat.
Poruka od Visokog Bosanskog Predstavnika. Sa neprijateljima bosanske drzave i drustva se ne pregovara a pogotovo ne ulazi u politicke dogovore.
tako je tu se odmah objavljuje rat
S gdje vam je legitimni sa svojim mazoretkinjama?
Kako je samo jadno ono zajedničko gledanje utakmice i grljenje sa Dodikom. Novi Dodik, sa Čovićem se može sve dogovoriti... Naivčine jedne.
KO CE SE KLADATI DA OVA OSMORICA PREVARANATA NA SLJEDECIM IZBORIMA ZAJEDNO, PAZITE, ZAJEDNO NECE IMATI GLASOVA KAO FAHRO SCEPAN SCEPO RADONCIC KOJEG SU BOSNJANI POLITICKI SAHRANILI NA ZADNJIM IZBORIMA?
Vjerujte ljudi ovi iz osmorke kad malo popiju ce dati dodiku da od Begove džamije napravi manastir
Živog me interesuje šta će mu osmorka danas potpisat,A ne znam ni čemu su se Bošnjaci nadali kad su birali ateiste dezertere i slično.
E moj semire na sta si spao. Jadno je to da nemoze jadnije biti.
Dobro se cuje kako neko rece 200 miliona ima a Dodik odgovori tom nekome sa "ebes ga" hahha
Al ih levati Tito dragi 🤣🤣🤣
Otisli se najesti i napiti ovi tulavci iz 8ke...Nakon sto se nazderu cucemo izjave iz 8ke sve je OK..Dodik je OK....mi smo na braniku Domovine....hahaha..
Otisli se najesti i napiti ovi tulavci iz 8ke...Nakon sto se nazderu cucemo izjave iz 8ke sve je OK..Dodik je OK....mi smo na braniku Domovine....hahaha..
Martin u Doboj Martin iz Doboja bit ce nista Niksic nece uciniti Dodik ce mu u oci reci sve.