Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obzirom da je cca 51% birača ženskog spola neka pitaju svaka po svojoj mahali zašto nemaju glasova
Mjesecima je prica da taj hubjer kupuje glasove a prije par dana ga je i si pa privodila i hoce li se stati u kraj tim konjskim stalama od stranaka
Mehke su žene za politike
Onaj konobar Sofradzija usao u vijece, a menadzer sa preko 40 godina iskustva kao sto ga ima Hamza Becirevic nije. Znam ja nas, .ebo ti nas! Ironija je da ih ima i gorih od Sofradzije, a usli su u vijece da nam kroje kapu.
Premijer nam je jos gori od sefa stranke, Hubjera. On aminuje sva zaposljavanja koje ovaj trazi po kriteriju sopstvenog interesa. Znam premijera preko 20 godina, ali nisam znao da je onako korumpiran.
https://stav.ba/vijest/nip-krenuo-stopama-fahrudina-radoncica-sdp-ih-dobro-pokrao/29000
prema novom izbornom zakonu koliko sam upratio unutarstranacki prag je 20%, dok ova aplikacija na izbori.ba jos uvijek gleda prema starom pragu od 10%, tako da bi lista i vijecnici trebali biti malo drugaciji nego sto je prikazano.
I te 3 su previse
Obican narod treba da se moli za zdravlje Ernestovo. Ako onak krimos Hubjer koji je pokupovao glasove preuzme vlast, obicnom narodu preostaje samo da se seli iz Gorazda.
Koliko su se Hubjeri neopravdano uzdigli kao i njihove nazovi pristalice, Goraždu se komotno moze promijeniti ime u HUBJERAJ
Ovakvo stalno i drsko miješanje vlasti Srbije u izborni proces u Republici Srpskoj, učestvovanje u kampanji, međusobno slanje i razmjena glasača, prešli su sve granice. Dva totalitarna sistema se međusobno ispomažu, kako bi se održali na vlasti, a na štetu naroda, a situacija iz godine u godinu je sve teža jer se Vučić i Srbija sve otvorenije miješaju u izbore i podržavaju mafijaški režim Milorada Dodika. -Vukanović
SDA uzela načelničke pozicije od SDP-a u Gradačcu, Gračanici, Maglaju i Ključu. Priprema za parlamentarne izbore.
Ne pravi se pita od .ovana, pa tako ni mi necemo uspjeti sa expertima tipa konobara Sofradzije, Hubjerovih korumpiranih i neobraxovanih strucnjaka, Bukalovaca... Oni nama ne mogu rijesiti probleme nedostatka deponije, 6ti mart... Radi se o neobrazovanim i korumpiranim osobama. Birali smo, eto nam ga!
Vratite se u SDA i sve cemo Vam oprostiti.
Mi smo jako nezreo politicki narod, ego tripovi ko tetkice. Trebaju bit 2 stranke jedna lijeva jedna desna
Novi pocetak/ Hubjer pokupovao sve glasove i tako ostvarili 5 mandata, korupcijom dosao na vlast, korupcijom ce prosiriti, u narednim godinama nece ga niko skinuti sa vlasti
Zalosno, za omladinu ponajvise. Zar je Gorazde spalo na to da se Hubjer "pita" i da rijec vodi? Na proslim i na ovim izborima ste nekim Hubjerima prodali dostojanstvo, kako vi na listi tako i glasaci. Pametnom je dovoljno samo da cuje javne nastupe premijera, govore zastupnika Novog pocetka na skupstinama i sve se samo da zakljuciti. O elokventnosti, (ne)kulturi ponasanja i govora doticnih osoba, clanova njihove stranke i simpatizera, se ne treba ni govoriti.