Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ljepote!!! Samo još hidroelektrane i to je to!!
@trozubi49 cuj majke ti podnijeli zahtjev ministarstvu SBK!? Pa zar nije Incko neki dan rekao da samo BiH ima pravo da daje dozvole za hidroelektrane!!!???
Najljepsi vodopad na balkanu i jedini u gradu vodopad Imamo ljepote koje ostale zemlje mogu sanjat a ne znamo iskoristiti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fadile sta ovo rade!!!
To je samo za malj i u celo. Glupi bosnjo unisti i to malo prirode sto je dragi Bog podarijo..
Pa samo budale to mogu dopustiti.
Bravo uhljupi, stoko, idioti i ostala politicka elita.
Samo da dodaju 2 shishe tu negdje na vodopadu i bilo bi pasha moj extra.
Ovi kreteni će od vodopada koji je zaslužan za turizam u Jajcu napraviti hidroelektranu. A ta struja će garant ići u srbiju ili hrvatsku. PREKINITE UNIŠTAVATI LJEPOTE NAŠE ZEMLJE
Unisti prirodu da neka stoka zaradi pare
Jebote kako im samo moze pasti na pamet da zabetoniraju ovakvu ljepotu!
Super, tako se jaca ekonomija.... Lajao bih al ce me blokirati...
Idem da posjetim hidrelektranu na vodopadima Jajce. Haha
Nasi bi i Nijangarine shebali
Koja bi dala to planirala da uništi ovakvu ljepotu
Beetlejuice Što braniš Fadila pa kome da se obrate jest da je u tehničkom mandatu ali je on premijer.Kad bude neko drugi onda će se tom drugom obraćati sda botino.
Malo je dvije, treba 20 !!😂😂😂
Od MHE samo investitori imaju korist,jer dobivaju sigurnu prodaju el.energije od elektoprivreda.To je sigurna"pinka" za povlaštene bizmismene.
Moze ako su po Norveskim standardima gdje ribe u vodi imaju vise prava nego ljudi u BiH