Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li vijesti iz Bosne da nije oko rata? Počinjemo i završavamo sve vijesti, razgovore i sjećanja sa ratom. Je li vrijeme da se krene naprijed i zatvori taj sanduk kao što je Njemačka uradila? Otiđi u Njemačku i nećeš vidjeti spomena o WWII, niti je ikad u prvom planu za spomenuti. Ove stvari je nažalost najbolje zaboraviti jer jedino tako se dalje ide.
Zato što su Njemci doživjeli katarzu, pokajali se za zločine i genocid i nastavili sa životom.
Naslov clanka pocinje U Mostaru....kako si ti to shvatio ..vijesti iz bosne
Saće se Komšićevi glasači pobunit da je ovo relativizacija istorije
Ej moji Mostarci opet vas kojekakve ublehe vodaju žedne preko vode
Konacno nesto normalno! E hajd napravite jos ovo i fakat dosta vise o ratu, gdje god okrenes sve nesto o ratu, smoriste Boga oca vise!
ja bi najradio volio da se nista u vezi ovog proslog rata ne zna, da buduca djeca uopce ne dobiju nikakvu infomaciju da se ista desilo ovdje, al eto nije do mene
Cheeseburger, a naročito onaj Islam na Bliskom istoku!
hoće li biti ono kao neutralan sa šaharom ili?
Ovo je super,taman da se vidi koliko je nevinih žrtava bilo kod nas a koliko kod sluga i konjušara...Tek če tada svijet vidjeti agresiju na Bosnjake od sluga i konjušara sto nas sa ledja napadoše...Ali Hrabro srce Bošnjačko se bilo na dva fronta izmedžu dvije vatre i nista nam nisu mogli...
Pa bravo Mostarci
U prelijepi Mostar volim otići, obići Stari most, ručati, otići u jednu od džamija, a ima ih Masha'Allah, zatim na Forticu, zipline, pa se malo zaljuljati, otići do Blagaja, duhovno se uzdići još više, prelijepa je naša Bosna i Hercegovina. Tu sam se rodio, otac mi se tu rodio, tu ćemo i prah postati. Jedna si jedina!
Nisi ti vidio mostara
I ja volim otici u Sarajevo na misu u sred grada i jos kad cujem zvono koje poziva na molitvu jos bolje mi bude . A prije dolaska turaka su svi bili nasa braca krscani kao i ti , samo si ti malo skrenuo sa puta jer ti se djed prodo za shaku dukata ?
Najbolje samo spomenike graditi, kakvi smo levati Ovo treba zakonom zabraniti
Sve je blize dan kada ce svaki covjek na ovoj planeti shvatiti da je Islam jedini ispravan put.
Amin brate ☝️
Pa i nije baš tako....malo bolje izdvoji neka dešavanja po bliskom istoku u afričkim zemljama,..,. I to nisu neka tamo slučajna dešavanja, već namjena od strane tih
E to je ta prica koja se gura preko nase stranke i Irme Baralije, kao svi smo krivi za rat, a zaboravlja da su jedni presuđeni za udruzeni zlocinacki poduhvat na BIH, a drugi presuđeni za Genocid... Preko Tuzilastva BiH i Gordane Tadic se islo da se izjadnace i napadaci i branioci
Ja sam mislio da su to dva grada...Istočni i Zapadni Mostar. Jako se razlikuju
Spomeniku svim civilnim zrtvama rata u Mostaru protivit ce se upravo oni koji su i zapoceli ovaj bratoubilacki rat.
Mostar nije Sarajevo da politizira civilne žrtve i traži u njima jeftine političke poene. Ne bude li šaptanja sa sjevera, spomenik će biti izgrađen.