Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blabla blabla blabla rekose politicari iz dva BH entiteta i odose u svojim skupocjenim limuzinama sa dosta dodatne opreme.Naravno svi narodi ravnopravni penzija u RS 390 KM u F BiH 390 KM blablabla bla bla meeeeeeeeee
Druže Bake mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo ! ❤️
Selam, rekao mi Asim da vam se javim...
Haj da je rekao NRečenicu ili izrazio mrznju prema crncima ali stavljati ga ko rasistu..Jes da ga mrzim do dna duše ko i ostale mungose u svim strankama BiH ali stavljati ga pod rasistom iako nije izrazio mržnju ili otišao na putanju gdje radi degregaciju je fakat krkanluk jer ako je Bakec rasista, šta je onda Dodok?
Ne volim Baketa pakasha jer je isti pakash...ali vi iz RS-a pusete u istu...Mile truje svojim svakodnevnim izjavama ovaj prostor i nikome nista?!Nešo..zanosis Miletu mhuda u krivini jel?!
Nermin Nikšić se ponosi što u svojim redovima ima genocidaša,pripadnika VRS,koji kako kaže nisu okaljali obraz.
Nazvati one koji su počinili genocid,genocidašima je jedino ispravno.
koja koza ta sana...seljankura ortodoksna! Samo dodu u zatvor i mirna Bosna...jbg zasluzio je više
Pohvalio crnce i hoce da ga stave na lomacu....... U kakvoj mi supi zivimo, cuj vrijedjao srbe.... Sta su to srbi, ako nisu genocidni??? Desetine genocida su ti genocidasi i neljudi napravili nad Bosnjacima, Hrvatima i ostalim muslimanima i katolicima....
zašto u ks ne zasjedaju u parlamentu..
Rasista i krinalac Bakir ce poceti i rat ako treba samo da zastiti zenu od zasluzene zatvirske kazne.
Neka nisi ti Bakiru ni do nožne zanoktice.
Rasista!
Genocidasi genocidni, sta su drugo. Pa to stoji u presudama sudova.
Ma ja, Nikšiću govor mržnje može biti samo kad Bošnjaci to rade.
Ko god negira genocid i naziva institucije po ratnim zločincima je genocidaš. Takvi neka se pozabave vlastitim ponašanjem umjesto što traže izvinjenja od onih koje svjesno provociraju.
Vrhunac licemjerja. Govor mrznje kritukuju oni koji negiraju genocid i koji nisu glasali za zakon o zabrani velicanja domacih izdajnika i saradnika fasista. Ludilo!
@Milena Vajdu ga tati bolje ti je nego sto prosipas demagogiju raspalog dobrice 😁