Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U OSMORKI nezadovoljni odlukom CIK-a
Zovite Suzanu Mančić da vam promješa
Jos jedna sansa da se ne da Dodiku 4ti covjek za dom naroda, ako opet bude isto ne vrijedi vise ni izlaziti na izbore...
Rekoh neki dan da je to ispravan listić.
Ko i onaj lik, meteorolog, što je crtao kružiće i nije glasao za Bogićevića. Halo ljudi, shvatate li vi ko vas i gdje vodi? Zar ste spali na ovo?
Oba puta SDP odigrao kljucnu ulogu, izbili Bogicevica, sad glasali za mileta
Odrijesi dodik kesu i kupi delegata
Kupiće Dodo žrijeb za 4.delegata Nemaju SDS i PDP pare i 56 miliona maraka budžeta koji Mile ima kao predsjednik RS a da ne pričamo o budžetu Vlade RS
Aj ne seri mile to su tvoji pajdasi, dali su ti pobjedu, ne moze sve tebi mora nesto i opozicija dobit😁
Niksic i Dodik razocarani ..prpo Kafanski dogovor iz Lukavice..
Bosnjaci moraju prestati..postivati interesa manjina Ostalih i sa njima se prestati solidarisati..jer oni Ostali zadiru grubo samo u intres Bosnjackog naroda ne dirajucini u inontresa druga dva naroda Srba i Hrvata..pustiti u u buducnosti da se Ostali bore za svoju poziciju bez pomoci Bosnjaka...ne nanoseci stetu Bosnjhackom narodu koji zbog slobode demokratije drzave...intresa..gubi svoj intres svoju poziciju..