Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav 1.maj ljudima prijeti glad, egzistencija je upitna. Ljudi malo se išamarajte, shvatite u kakvim smo gov....
Nece u trnovo ni korona a kamo li investitori
Vi gospodjo Pilav nemojte nigdje za 1 Maj al ja odoh a sve drugo okaci macku o rep
Dogovorio se s Dinom I Bozom Vrecom na Igman malo mozda I Hana dodje ako joj mogne golf upalit.
Za Prvi maj nas samo kiša može spasiti!
ters_lokum nije svako siromasan seljak neki imaju i sto da ne izadju
Ma nista me ne tjesite, svuda palo na 10-15, mi se vratili na 50 dnevno.
Krkanluke za 1.maj treba strogo zabraniti,..orgijanja uz vatru i bekane nabijene na kolac.
Zal za svakim umrlim, al to se desava i mimo korone. Koliko je umrlo od korone?, Daj ekspertizu. Nek je 60, u par mjeseci. Jel to razlogom da mnogi ostaju bez slobode i posla? Objasni -Bjelorusiju! Treba nam epidemiolog, pardon, politricar, koji ce raditi na optimalizaciji uz prihvatanje rizika a ne zabranjivati zivot i naredjivati mjere i mjere i mjere.
1 maj petak, djeca ne mogu izlaziti. Prema tome ako se postuju pravila, sjedi kuci i uplai elektricni rostilj na balkonu.
Pa sta cemo sa tolikim respiratorima koji jos nisu ni dosli.
Policijski sat za 1. i 2. maj = 48 sati!
Posto je ramazan bilo bi lijepo da ko zeli rostiljat da ode negdje na svoju zemlju planinu i uziva mislim da nece ni jedan postac da zamjeri naravno u manjim skupinama.
@Derpeklix2222 ... Šta ima postač da zamjera? Postač posti i nije ga briga za one okolo. Nije u tome caka! Caka je u tome što bi vi rado uvodili pravila islamske države. Ovdje nije islamska nego sekularna država. Moje pravo je da popijem pivu taman da oko mene hodaju sve sami postači! Ali, ja to nikad neću raditi jer mi inat ne treba u takvim situacijama!
ali zato se 1.Maj slavi dva radna dana,kao nigdje u Evropi..libo me,imam svoj vrt i tamo ću roštiljati..
@bolabola1 Dijabolo, ofiran si kao papirne tri marke... Sarajevo sampion!! 💪
Znate kolko vam se vjeruje 😂😂😂😂