Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znao je narod zašto ne treba držati sva jaja u istoj korpi. Znao je i Tito zašto se pozicionirao tačno između dva bloka te su ga cijenila oba. A zna se da kad neko sam umjesto suverenosti bira Gospodara, taj sam traži i dobija poziciju roba te toga i Gospodar cijeni kao koliko i najjeftiniju @urvu.
Još jedno zamazivanje očiju narodu.Nećemo nikad biti EU. Samo nas lažu.
Skup špijuna i NATO i EU lobista. provjerite biografije pomenutih likova i ko finansira "institut". Većina je ili završila studije ili kurseve (navodno usavršavanje) u SAD ili drugdje na Zapadu gdje je odrađena obrada i vrbovanje. Sad naravo cvrkuću pjesmice po izboru gospodara.