Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi raspravlju o BiH, osim bosnjackih politicara. Mrze se medusobno, a ne znaju da nece biti razlike u evropskoj Palestini.
Kao gradjanin Bosne i Hercegovine osjecam se kao pokusni kunic, mi smo jedan obicni svijetski protektorat i ne pitamo se ni za sta u svojoj zemlji, drugi nam kroje kapu. S druge strane da nije ovih stranaca sve bi otislo u vraziju mater vrlo brzo.
Mi smo ti kao Izrael i Palestina. Nema sanse da se oko icega dogovorimo, tezimo jedni druge da istjeramo. Jedina nasa prednos je sto ovo kontrolise MZ. Ako odu Bog da je na pomoci.
Zato jarane knjigu u sake, obrazovanje. Ukinuti divlje fakultete, ponistiti lazne diplome i ukinuti nepotizam i korupciju pa cemo i mi znat koju progovorit.
Nasi politicari sa svih strana nemaju mosnje da preuzmu odgovornost ,navikli ovako da ako nesto ne ide uvjek se moze kriviti neko drugi za neke ne uspjehe ,ne znam mozda nisam u pravu ali to je moje skromno misljenje .
E bas da ih vidimo sad kad su oni na redu.
Ko moze sprijeciti OHR da nametne zakon o javnim nabavkama,set antikoruptivnih zakona.....PIC radi na postepenoj demontazi BiH kako je najvjerovatnije dogoverono u Dejtonu
VRATIT USTAV RBIH I SUDIT IZDAJICAMA
51% protektorat, 49% drzava.
Glavna tema Klix Umjetna Inteligencija.
Da li e raspravljati o klixovoj umjetnoj inteligenciji koja nije za nae trite Hahahahahahaha
Zasjeda prava i istinska vlada Bih
Her Smit samo ostro i na prvu
S obzirom da su nasi politicari i vjerski lideri sluge zapanjackog neokolonijalizma, da trideset godina nisu isporucili nikakav rezultat svojim politikama osim raseljavanja i depopulacije, da i dalje mislimo da nas mogu lagati kao i devedesetih kad nismo imali interneta, pozivam Srbe i Ruse da svim sredstvima pomognu nama obicnim ljudima, Bosnjacima, muslimanima, da skupa, demokratski referendumom, oslobodimo Bosnu od ove zapadne hipokrizije i neokolonijalizma.
Stanje u BiH je nikad Gore: Nametnili ste nam Vlast, ovi iz Trojke SUTE u Konjicu na Psovku Genocida i ponizni su u Bakincima, Ramo ministar, Vukoja u Sud, Dodik slavi dolazak Helikoptera iz Beograda, pucnjave po gradu, kriminal i Karteli iz Dubaia dio su Politike nase Trojke. Sve vie ljudi odlazi, sve manje se raa u odnosu na br. umrlih..
Vi ste gospodo saucesnici u svemu to rade ovi koji provode ratne ciljeve Hrvatske i Srbije u BiH, a svi znamo za sta su presudjeni oni u Hagu, GENOCID I UZP, gospodo draga nije dobro biti saucesnik u tome
Od smanjenja ovlasti o odlaska Ohr-a nema nista , ..Ameri to nece dozvolit , ..Barem ne prije vaktaaa ! Sinosnje sankcije i sve ostalo sto govore i rade, jasno to dokazuju ...
Pria o smanjenju ovlasti visokog predstavnika (realno) ne pije vode. Ovlasti su definisane dejtonom, a ako e se ve mijenjati dejtonski sporazum onda se moe ukinuti i PC :)
Jedva cekam 7. oktobar
da dobijes cevape i sokic za glas
Ne znas ti na sta mislim. hamas je 7. krenuo, a mogli bi Bosnjaci ako se izbori jos jednom provedu prema aparthejd zakonima.