Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikšić sa 3.000 glasova odlučuje o visokoj politici… Bravo BiH, bravo mi… Za sve ovo smi gospodi krivi mi, niko drugi. Mi smo im pustili da se ovako igraju sa narodom i da primaju enormno visoke plate za to.
mirsad kukiç i fudo okosnica 5orke
H8er- ne nisam se bunio jer su čuvali državu. Nek opet primaju 8000 platu ali nek državom ne vlada agresor nit izdajnik. Ako je to cijena, onda nema veze. Halal im od mene. Ali ovako nešto kao što osmorka radi neću da vidim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Skupili se da konstatuju da su se raspali....
Volio bi majko mila, da se ovo samo sniva ! Ojojoj ojjjoj
"...osigurati većinu naših zastupnika u Predstavničkom domu Parlamenta FBIH što bi prezentovali OHR-u i međunarodnim partnerima i da sjednemo i donesemo odluku", kazao je Nikšić. "Mišljenja su podijeljena da li podržati SDA kandidata ili ne podržati. O tome razgovaramo s partnerima iz međunarodne zajednice." JOŠ JEDNO PRIZNANJE DA O SVEMU OKO 8-KE ODLUČUJU MARFI I SATLER. SAD SE VIDI ODAKLE ONA: SDA ME DA LJUTI JER SA NJIMA NEĆE NIKO (tj. neda ni OHR ni AA).
zanimljivo kako hrvati imaju hdz, srbi su za snsd, a mi imamo 8 stranaka koje se svadjaju.. jel to znaci da smo jedini spremni izaci iz nacionalnih okvira, ili smo razjedinjene budale, haj ga znaj, vrv oboje...
Ma i sa crnim vragom ako treba samo da ostanemo pozicija
Ovdje se mjeri domoljublje jedes li svinjetinu ili ne. SDP ima Mijatovica i odmah je prosrpski. A građansku drzavu bi. Klasican nacional- islamizam. Uzas.
Ovim žoharima ni rođena majka ne vjeruje
Sda ako je pametna,uslovno može u koaliciju sa sdp-om,a to je da se ovaj SDP ogradi od jugokomunističke utopije i fantaziranja i da prihvati se socijaldemokratije isključivo u interesu Bošnjačkog naroda,jer 90% birača su Bošnjaci,nešto poput SNSD-a u Rs-u u lošem primjeru ili SD u Sloveniji kao dobar primjer.
A zbilja je vec smijesno da ce razgovarati i o formiranju Fed vlade a i ptice na grani znaju da bez Sda to nije moguce...Znaci razgovori idu ovaku...Ako se Lendo tj Sda smiluje premijer cu biti ja ministar ovoga ti ..itd itd..hahaha...Ako Lendo bude ustrajan a hoce onda smo svi u ku#cu.....Inace , mislim da ce oni ipak se izmiriti i to im je zadnji pokusaj da ostanu u koaliciji
Selam zelembači,jeste li usplahireni??
Ovi u kaputićima na ovoj hladnoći ne brinu o svom zdravlju, a mi očekujemo da brinu o nama. Svaka nam čast gluposti.
Neka se SDA oslobidi Bakira, a SDP Niksica i neka idu u koaliciju
Samo dignut izborni prag, i zakon o vanrednim izborima.
Ne vidim nikoga ispred SDPa
nabijem ih na q sve i jednog nepravednog pokvarenjaka
Eto karaktera SDP sad moze i sa SDA do juce ih pljuvali i oni hoce da vode Bosnjake to su komunjare teske