Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba provjeriti od čega je živjela toliko dugo.
Umre i čovjek od 40 godina na terminu, pa ne bude vijest
Mislim da su neki komentatori trebali pokazati malo vise postovanja prema ovoj gospodji. Niko se od ovih pametnjakovica, nije zapitao: Ko je to mogao i gdje korona virusom zaraziti jednu osobu od 82 godine, koja u zadnja dva mjeseca vjerovatno nije isla u Nargila bar, vozila biciklo na Wilsonovom setalistu ili sjedila na kafi u Metroplotenu ili kod Vjecne vatre.
Normalno da se umire u tim godinama, zivjeli bi 100 da mozete, strasno.
Dakle umrla sa koronom a ne "od korone".
Rano je bas umrla, cudno bas a i ova corona nas brate ubi
I ne umrla kolko joj je godina
Šetaju deda i baka po raju,lijepo im,ptice pjevaju,voda žubori...deda iz čista mira pukne šamar babi..."Pa zašto?" pita baba,a deda će na to:"Eh,ti i tvoj zdrav život".🤣ČUVAJTE SE VI IPAK!😉
Tako mlada zrtva virusa? Jeste udareni u glavu i vase lazljivo zdravstvo, mediji i korumpirani politicari
Morala je od necega da umre...
Žao mi je žene, neka joj je laka zemlja. Porodici sabura.
Bez korone je očekivala da će živjeti 126 godina
Uz duzno postovanje prema porodici al ovi su odlucili svako ko umre da odma proglase da je od korone pitanje je da li je zena testirana na covid 19 . Posto se nude porodici novac da potpise da je od korona virusa umro/la. Zena imala 82 godine ljudi moji treba biti realan.
Jeste li i njenoj familiji dali 350 KM da potpisu papir da je umrla od korone, iako nije?
MOLIM XLIX DA ISTRAZI SBK,ZAVOD ZA ZDRAVSTVO SBK, DR KARAKAS KOJI SEDMICAMA , DVOJE MALE DJECE ZARAZENO JEDNO 2 MJESECA DRUGO GODINU, DOKTORI SESTRE NISU KORISTILI OPREMU, DJECA PREBACENA ZA SARAJEVO, JOS SVAKAKVIH SITUACIJA, MOLIMO VAS ISTRAZITE MALO , NE ZNAMO GDJE KO I STA KAKO KRIJE ZBOG CEGA!!!!!
To su SDA kadrovi, ko će da ih ispita kad su u sudove i tužilaštva instalirali bratiće, tetiće svu užu i širu familiju?? Žalosno šta ovaj narod trpi, rat preživili, goloruki na tenk jurišali a sada se boje podrumaša, lopova, dezertera...
Zna li se od čega je umrla? Od koje bolesti, starosti?
U cvijetu mladosti.