Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakv pogrešan potez Nihade, pa ne mlade bolan. Ostavka je jedino rješenje za ovog nesposobnjakovića.
Kakve mlade , skupinu od 100 ljudi koja zeli u centar grada . Necu da se od mog poreza njima kupuju stanovi
Nije ovo nikakva mjera za mlade, tice se par pojedinaca. Ako cemo o mladim, treba govoriti o sistemskim rjesenjima, a ovo to nije!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je van pameti da traže, imaju posao sa kojim mogu dići kredit još im dodaj, naša djeca imaju završene škole ali 12g ne mogu da nađu posao sa kojim mogu dići kredit, nego pola im uplate na banku, pola daju na ruke, ima prečih kojima treba da se da, hajde voz uhljebi mali, ovo su uhljebi ili koji čak i ne žive u BiH, ništa im ne treba dati.
nek ti dijete izadje na protest i trazi poreznu prijavu
Mozda da se PREVARENI MLADI obrate za POMOĆ zastupnici Mia Karamehić (NiP) u Parlamentun BiH, koja reče da su ONI PRIVILEGOVANA KASTA, jer mogu DIĆI krediti i isti VRAĆATI 20-25 GODINA! Mia Karamehić JE svojim RADOM I ZNANJEM došla u Parlament BiH :), da prima MJESEČNU PLATU od 6000 KM i DA NE RADI GOTOVO NIŠTA! ONA je EKLATANTNI PRIMJER PREDSTAVNIKA za Narod i Pravdu do TEMELJA!
Katastrofa ko to kupuje uopste, za 10 000KM mogu kupiti cijela 2 kvadrata.
Eno vam para kod Dragana Covica
Neeeema paraaaaa.. Vozdraaa
Ovi što protestuju imaju nadprosječne plate i traže nešto. Onaj ko radi za minimalac ili prosječnu platu ne žože dići kredit za stan
Sutra djele na platou na Skenderiji,po cenera omladini,a cvaju penzionerima,ponjeti zadnji cek .
Ne traze socijalnu pomoc nisu socijalni slucajevi traze subvenciju, u cemu je problem? Obecano treba ispuniti.
Obmana omladine i zato njemacke ovdje nisu u pitanju pare nego pravda.
Kad će biti socijalna stanogradnja, da vlada investira budžetska sredstva u stambene objekte. Da se uz strožije konkurse prodaju jeftiniji stanovi za mlade i dobije neki povrat novca za nove investicije. Ovako se subvencije daju kao neka sadaka, a novac na kraju završi u privatnim džepovima sumnjivih prodavača stanova.
I Petar Grašo dobio subvenciju (sl.14), e svašta.
Sreca vasa pa ima Njemacka,u moje vrijeme nije bilo,radis za 400km bez staza,nesmijes pisnut,djecijeg doplatka nema,porodilje i vrtici misaona imenica,moja omladino,sada 500 km za 30g staza,10 nisu uplatili,ukrali,star nemozes u kontejner uci,samo stapom,pa sta izvuces.
U njemačkoj su svi na kiriji buraz, kakva kupovina bog te vidio.
Šta prosite nek Dignu plate sve za 500 km uzmi kredit i kupi stan..
Kme kupili stan od 300 hiljada daj nam 10 k da dodjemo sebi..kmee
Malo im 5 hiljada koje su dobili??? Pa sta bi trebali mladi iz ostalih gradova koji nece dobiti nista kao i mnogi drugi koji su u vecoj potrebi?
ti mladi su i stvorili problem. tacnije vlada ks sa ukidanjem uslova prebivalista od najmanje 3 godine na KS. E sad ti zivis i radis u SA placas porez i dođe neko ko nema nekretnine u KS i pokupi subvenciju a marke nije dao u budžet KS
kako on tako mlad na funkciji ?