Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA nikad nije kriva, uvijek je to neko drugi... cudi me da nisu snsd optuzili za stanje u GRAS-u... kakva skupina krimosa i mafijaša, ali bitno da su u prvim redovima Begove džamije i da se kunu Allahom.
Sve sami SDA-ovci u svakom sudskom procesu.
KANTONI SU KRIVI.......Natovarili su sve Kategorije Stanovnistva grasu. Ucenike Penzionere RVI Porodice Sehida Studente Socijalno Ugrozene svi oni imaju Kupone koje treba Valada KSa Platiti Grasu.Dugovanja po osnovu potrazivanja su dosegla Stotine miliona.-Ukidanjem kantona Dobijamo Nov Gradski prevoz.-SDA JE SIGURNO KRIVA JER JE VLADALA KANTONOM !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje je god lopovluk i kriminal prva je sda.
Koliko njih je imalo džaba kartu, a ista se je morala subvencionirati a nije.I kako onda da GRAS isposluje pozitivni bilans, nek mi neko objasni?! Bolja je bila bilo koja cijena od džaba, ali skupljajuci političke poene, zaboravi se da će kad tad doći na naplatu taj javasluk.Ali opet puca kao i uvijek na najtanjem a to su radnici, a i medju njima ima odgovornih.
Pa neka objave podatak koji sad obradjuju ko je bio zadnjih 20 god u vodecim strukturama grasa i kako su toliki gubitci akumulirani , i sve ce biti jasno ko suza tko je krivac !
Na kojim su oni drogama ?
Sve sanđaklije.
ČUDO SAD SDA STOKA SITNOG ZUBA NE POMINJE DODIKA I ČOVIĆA....E STOKO STOKO,VADI NOS IZ TUĐIH TOROVA,TVOJI TE ČOBANI DO KOŽE STRIŽU,STOKOOO
MA M..Š U 3 PM,NE SVEMIRCI SU KRIVI,OPET KAKIROVA,KAKA,BEZ ULJA
Eee cuj ovih budala iz sad oni najmanje odgovorni a oni 30 godina upravljaju grasom i pokraliga
Ako je rekao Zahiragic, onda nema sumnje. E ono naslo nesto da kaze ... e cuj nije SDA kriva!
Daj ugasite vse taj mrtvi GRAS. Leglo Sandzi neradnika. Osnovati novu firmu za gradski saobracaj,kupiti novi vozni park,i pojacati nadzor na naplati karata.
S obzirom da su svi nekad bili SDA, i da danas imamo na političkoj sceni SDA kao opoziciju i ove bivse SDA kao poziciju., a koji su u vrijeme najveceg unistavanja GRAS-a bili pozicija, jasno je, kriva je SDA 😄
SDA nije kriva za stanje u GRASU, već je kriva za stanje ...i u grasu i u FBIH i u BiH , 30 godina korupcije, kriminala
prvo trebate oduzeti svu imovinu familiji Jusufvranić, te građanska prava, a onda se igrati poštenja. SDA treba namiriti koliko bude nedostajalo.
Oni ovom izjavom direktno strahovito vrijedjaju gradjane , kazu nam da nemamo mozga ama bas nimalo , dobro upamtiti ovu izjavu ,
Navikli su pishati po raji, a i raja je navikla biti popishana. Nista novo
Koliko se sjećam, jedan od osnivača stranke SDA, Alija Izetbegović, je rekao da za sve dobro što se dešava u BiH je zaslužna SDA i za sve što je loše je zaslužna SDA (ili tako nekako). Koliko su dugo na vlasti, bilo bi čudno da je drugačije. Što bi onda mi (ostali) drugačije mislili. Mislilac je sve rekao, piše u Velikom parku.
Pa dobro, ako nisu ni za sta krivi, kako onda, bez dana radnog staza u realnom sektoru, bez nekog.privatnog biznisa...vecina milioneri postali, a neki medju njima i milijarderi? KAKO???