Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 100 godina tamo nece ostat kamen na kamenu sa ovom politikom.Gledaj od cega ces sutra zivjeti a ne ko psihijatrijski bolesnik stalno zivjet u proslosti
Samo istina i da se ne zaboravi! Treba pisati knjige, praviti filmove ovo je zlocin bez presedana
Pokazalo se pravo hahaha
Pustimo sada ove koji su presudjeni a šta da radimo sa ovim našim neosudjenima poput alije i bakira a koji su radili sa ovim osudjenima a više nam zla nanijeli?!
Emire samo naprijed. Svaka čast za rad Memorijalnog centra.
joj vidi almasa na tribini mirze mi
prevelik se zlocin napravio da bi se ovakva politika vodila. bosnjaci moraju veci pritisak praviti na pravosudje i ohr da sankcionisu negatore najgoreg zlocina.
Emir Suljagić je veliki borac za istinu o Srebrenici, vrijedan, inteligentan, elokventan.
Bandit
Samo u kost sa sa presudjen..Nema popustanja.
Vidi brata Emira, nijet i upornost na većem levelu od Yahye Sinwara. Napokon pravi čovjek na toj poziciji, da ga dragi Bog poživi.