Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li neka dvorana da se odrzi koncert,Zetra,Skenderija,Vistafin.. a ne zbog raznih lupeza saobracaj zatvarati u ionako tijesnom Sarajevu
ONI TUKUUUU BEZBOLNIM PALICAMA!
99% ovih sto komentarise pojma nema ni gdje je ulica Cumurija, niti kolika je duzina u pitanju. Da stvar bude gora zabrana je od 22:00 kada je vecina ovih sto komentarisu vec u krevetu.
Blokiraju stalno, ali nevjerovatno da u komentarima ima toliko poltrona da to podržavaju, pa jesmo li toliko pali
Ovi što udaraju minus na koment oni bi dozvolili i avliju da mu blokiraju samo da se dodvore, tuga
Kako kome padne na um tako i obustavlja
Ovaj Forto (i njegov Uk) Sarajevo doživljava svojom prćijom - svakih nekoliko dana obustava saobraćaja. Možda da lik na koncu predloži izmještanje Sarajeva e da bi razni muzičari, biciklisti, maratonci, ...mogli svaki dan paradirati dolinom Miljacke.
Čim sam gore izbrisao LGBT - sadržaj prođe!
De više popustite sa obustavama, kako se kome navije obustavi saobraćaj. Valjda se i građani nešto pitaju.
Kod nas svaki drugi dan obustava saobracaja, koncert, maraton, LGTIQ+_%&... Kao da imamo metro, pa ovo sto je iznad nije toliki problem
Molim???
Opet, pa stvarno na smisla. Neka ti organizatori nađu neki drugi modus, ovo prelazi svaku mjeru. Stalno neke zabrane kretanja.
Daj kakvih sargija mani se ovih kojekakvih hahaha