Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je god kriv i odgovoran neka odgovara ovo su elementi koje je a.l.i.a i s.d.a dovela u nasu armiju u smislu r.a.d.i.k.al.i.z.a.c.je isto danas k.a.k.ir o s.d.a radi putem samoprozvanih .s.e.j.h.ova boT poput P.e.Z.ica i
Jadan je ko je s komšijom u zavadi, ko god to bio.
*tkz. ARBIH
Dok je bio u sda, nisu ga osudjivali. Sad kad se okrenuo ide odmah optuznica. Kazu sve napakovano, svi svjedoce protiv njega. Sramota.
Svakom prema zaslugama pa da mi je i rodjeni brat.
radikal teški
Eto sta nam uradise TROJANERI,....sve poluge predali Covicu i Dodiku, jos malo pa ce i nas po klixu hapsiti radi govora mrznje.
Neko dokrajči ranjenog neprijatelja i idmah mu čestitaju Biden, Šolc i Macron a neko za to djelo ide u zatvor. Ženevske konvencije ne važe za sve isto.
On je clan stranke Tesko da ce biti u zatvoru Ipak je on ugledni clan stranke Boli njega za borce i saborce
kakve stranke? javno je podrzavao kandidate Fuada Kasumovica ove izbore
Prvi su počeli još 1990 u Karađorđevu kad su Bošnjaci hrlili u hrvatsku da stanu u odbranu hrvatske. Njih 28000 a od toga 1840 dalo živote za hrvatsku dok su oni branik hrvatsku iza leđa im "prijatelji" kasapili državu.