Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marfi je tužišteljstvo prepustio Srb ima, susdstvo Kroa tima, SIPA- u Srb ima a komunalne poslove Boš njacima.
Mi imamo ministarstvo za dezerterstvo sa Fortom, imamo ministarstvo za košarku sa Konakovićem i ministarstvo za motokultivatorstvom sa Njivom.
Muhamed je u startu izbačen
Vrr . Be na Swrvbe
Apsolutno nema veze koga će izabrati sve je kaš...
Hrle će dobiti i ovaj posao
Komentari pokazuju svo licemjerstvo današnjih bh. patriota - da li je SIPA državna agencija? Jeste. Radi li svoj posao? Da. Hapse li kriminalce uzduž i poprijeko? Da. U čemu je problem onda? Volimo multikulturnu BiH, ali smeta kad Bošnjak na čelu (funkcionalne) bh. agencije.
Ispravka - "... kad Bošnjak NIJE na čelu..."
Po ovome se vidi ko je manjina a ko vecina
i ko je ugrozen, a ko nije.
Sve Trojkaške oči su uprte u Marfija, ako kaže "KONCESIJA", to je za njih Objava s Neba - tada ćemo gledati samo Trojkašku utrku ko će u rek talnom alpinizmu prvi dop uzati do cilja.
E stvarno ne kontam prisustvo ovog predstavnika US ambasade, pa nismo mi Portoriko
BOSNJAKA IZABRATI ILI BLOKIRATI!
Americka ambasada instalira svog SKY covika i na ovu poziciju, Galic ispao iz igre ;)
udar na bosnjake i prodaja
koja farsa. kakvi intervjui. smijesno
SDA Srbima predala SIPA-u
Tacnije Bakir Dodiku. Nikada ne zaboraviti sta su uradili
Uz dogovor, nece tebe hapsiti a Boga mi ni mene.
Gdje li je onaj policijac Nermin iz ZE koji je na Face Tv na pola godine ranije kovertirao ime glavnog tužioca, koje će Marfi izabrati, i lik nakon pola godine pogodio - izabran je Tegeltija. Nermine iz ZE kojeg li je Srbina sada Marfi zavrtio u svojoj vrtešci?
Šta ima nezavisni odbor. Hahahhahha
Da mi je znati od koga je nezavisan od politike ili pameti.
bit ce onako kako dodik, i covic kazu a to je ovaj darko culum penzioner. Konakovic je obecavao drugacije i zato ga sada svi mrze