Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi znaju ko ga je zgazio..a ime niko ne spominje?
Zna se odakle svo zlo u ovoj napacenoj FBiH doazi! I zna se ko ga s vremena na vrijeme i brani! Ubijaju, kradu, otimaju zgrade, parkove, parkinge, namjestaju tendere, kupuju diplome, prodaju radna mjesta, kradu humanitarnu pomoc, prisvajaju tudje, prave vanbracnu djecu i jos se kriju iza vjere i vjerskih poglavara. Nize i jadnije ne moze niko od onih sto su se smjestili u tudjoj, otetoj kuci u Mehmeda Spahe!
BIJEDIC I DRAGICEVIC SU POLITICKU UB.IJENI, DOK SE DZENAN SVODI NA STA? DILERA, LJUBOMURU?
da si maline zasadio kada je ovaj slucaj poceo danas bi respiratore uvozio
@gooUser1583742736 BU.DALO UST.HASKA, PAO VAM JE PLAN I PODVALA TKZ.AFERE PO DIKTATU ADEZEA
@fbUser4459546083 jos sada kada budete izletili iz vlasti na FBiH nivo ima da kmecite pravo
sve nesto samo sto nije...a nikada nista...i na kraju ko bimbo umre a citav zivot uzivao u haramu nekznjen,...i to je BiH
Pravda je spora, teško je do nje doći posebno u našem učmalom i smrdljivom dnevno-političkom crnilu. Ali borbom i trudom se dodje i do pravde!!! Sretno porodico Memić!!!
svaka cast ocu neodustaje
Koji smo mi jad od države i koja je ovo tuga da čovjek toliko godina traži pravdu za svoje dijete povlačeći se po Tužiteljstvu i Sudu.
@Sotona1982 PA TUZILJETELJSTVO VODI ADEZE, ZATO JE NESPOSOBNO JER GA VODI ZENA BEZ SKOLE KOJA JE TU DA POPUNI KVOTU, A DO JUCER JE NJIVU KOPALA I MOTIKU NOSILA. GEDBA GORDABA, RU.ZNA LI SU UST.HASKA K.RVO
@fbUser4459546083 Ovo sve radi tvoja sda, ubica ti sjedi iza predsjednika stranke na svakoj manifestaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)