Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visoko se gradi kao Villareal
prvo stogodisnja drva posjeci pa sve ostalo, sramotno. moglo je i bez toga
Bravo za Visoko,jedan od gradova koji je istinski privredni grad i koji ulaze u infrastrukturu. Sa Mirzom se to razvija svaki dan,Vema,obdaniste evo sad ulice a prije toga je pokazao da ulaze u grad i sve. Ne vole ga u gradu jer je sa sela a ovi iz grada ne vole sebe do podne a poslijepodne nikog a da je dobar pokazali su izbori.
Pa zar vi iz SDA niste mogli ovo napraviti pred izbore kako trojka radi po Sarajevu?! Svaka čast Mirza! Zato si i dobio dvije trećine glasova, a ostalih 4 kandidata 1/3
700 glasova dobio ljakse fatic inace fan trojke
Naztor radova vrši IG d.o.o. Banja Luka, e svaka vam čast !
Naztor radova vrši IG d.o.o. Banja Luka, e svaka vam čast !
SDA demokratija
SDA stranka, je direktno povezana sa KOS om. Uništena je revizija tužbe za genocid. Dali su preko pola države Dodiku,dok su bili vlast, federaciju su predali hdzu, samo za komadić vlasti. Udružili su se sada u novoj kampanji sa A. Vučićem, zarad par fotelja, spremni su nam razvaliti i državu i federaciju.Na šta su sveli nas bošnjake,i stresli i migrante, nadajuć se da će biti glasačka baza SDA. Izdajnička stranka, koja je porušila narod, državu,reviziju za genocid itd.
VIDI FUDO A TI PO BABINJSKOM SLIVU I NEMILSKOM A GRAD KASABA
mat' mila 2024 jos ceste prave
haman 2025 ALO HOCU TRAMVAJSKI SISTEM POVEZAN SVIM GRADOVIMA BEJHA DA SE VOZIM KAD MI JE DOSADNO
Nek vide ove SDP ublehe kako se radi!