Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
medicinske sestre u ambulantama uglavnom jako bezibrazne i drske.
Odem da otvorim bolovanje ili uzmem antibiotik čekam 3 sata. Banalne stvari su nemoguća misija. zdravstvo nam je klinac. Kao zaposlenik koji 18 godina uplaćujem velike doprinose, nikakvu benefit od ovog zdravstva nisam vidio. Nažalost sve malo ozbiljnije stvari moram riješavati u privatnim klinikama.
A kada će biti ukinuta lista čekanja po isplatama tužbi koje su na banci i čeka se evo 14 godina
de svim mladima kantona subvenciju za stambeno rjesavanje!!
koliko ce biti minimalac pitam za druga ?
Kad će se ukinuti arogantnost kod osoblja kad uđemo u bolnice kao da sam došao tražiti para od njih a ne pomoć, ne idemo tamo zato što nam je lijepo nego zato što imamo potrebu a tamo te dočekaju raspoloženi za tuču
@gooUser1691036602 E da su svi takve pameti, pa pocnu od sebe tj. misliti prvo na svoje ponasanje.