Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za pola godinekoliko ljudi ce pomrijeti u tom periodu i da nisu bili protesti ne bi i ni tada
Bice interesantno vidjeti sta ce se desiti ako Sud BiH u upravnom postupku kaze da nisu imali pravo kad su kao ugovorni organ odbili zalbu proglasivsi je nepotpunom. Advokat drugoplasiranog ponudjaca kaze da su ranije (UKC Tuzla) prihvatali bankovnu uplatnicu kao dokaz. Direktor rudnika Djurdjevik je dobio sest godina zatvora jer je rudnik po presudi Suda BiH morao isplatiti odstetu drugom ponudjacu.
upravnom sporu, pardon.
Ma i te isplate sve je to namjestaljka..ti neces dobit pa ti tuzi dobit ces pare i mi dijelimo
Za 2 dana se tumor prosiri a ovi laprdaju o pola godine kao da je to prekosutra, svasta
https://istraga.ba/analiza-izbornih-rezultata-u-tuzlanskom-kantonu-sda-ove-liste-osvojile-60-hiljada-glasova-sdp-pada-ispod-30-hiljada-glasova-nip-porastao-nasa-stranka-na-rubu-cenzusa-sda-dobila-pet-novih-nacelni/