Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajina može dobiti i oružje a BIH i Hrvatska su dobili embargo, Ukrajinu se podržava u oslobađanju države, BiH i Hr dobijale prijetnje sankcijama i bombardiranjem... Ukrajinci imaju mnogo drukčiji status od naše kukavelji...
Nisam za NATO ili slične koncepte, ali je isti jako dobro riješenje za BIH, jer čim se našim lopovima izbija prijetnja ratom iz vokabulara to može biti samo dobro za ovaj narod i državu...
Prestanite da se ložite. Bošnjaci nemaju prijatelje niti ih znaju stvoriti.
O, da
Ruski agresori se o sebi zabavili! Ukrajinci ih tamane ko ghamad! Broj NATO članica sve veći! NATO prisutan na Balkanu! To su činjenice!
nista nisu postigli sa ovim kako glupa odluka, ovo ce primorat Rusiju da ostne u sto duzem ratu sa Ukrainom
nista od bih u nato citam na jednom srb forumu da dodik planira novi zakon o zabrani isticanja zastave bosne i hercegovine na teritoriji rs to ce garant ubrzo i ko mu sta moze
Ukrajina nikad nece ući u NATO,zato se i vodi rat!!
Koja ubleha od novinara, pa ne može BiH ući u Nato bez našeg lokalnog referenduma o ulasku.
A čekajte za Mi nismo podpisali taj Map prije 3 godine kad je Komšić i Laktasenko i neznam ko bi treci Dzaferovic ? To podpisali + nazdravili kako se sjecam ? Ili ste nas opet slagali ????
Nece Ukrajina uci u NATO nikada. Biden je u ovom slucaju u pravu.
Neki su izgleda zaboravili kako je kad ih NATO bombarduje! Žele da ih se podsjeti! 😂😂😂😂😂😂
Ova zadnja recenica mi je nidje veze, zasto imamo potrebu za NATOom zbog Dodika i RSa? Nece NATO sprijeciti secesiju iznutra, nego vanjskog neprijatelja. Klix novinaru, sjedi jedan.
Ljudi ne kontate njima je Ukrajina (ili ono što ostane od Ukrajine) budući Izrael. Kompletnu ideologiju (zelenu agendu, uključujući LGBT, inkluziju, konkluziju...) oni će implementirati u takvoj Ukrajini. Osim toga, njima je Ukrajina idealna baza za potkopavanje Rusije. Sve su to stvari koje BIH sa muslimanskom većinom nikada neće imati.
Vazna vijest za BiH!!!! Ovo ce biti vazna vijest narednih 20godina jos :D
Nema ovo nista sa BiH. Dodik ce reci ne moze, stranci ce reci ok onda, javite nam kad se dogovorite