Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nisu onda u Ukrajini već u Rusiji.
Svaki proboj Ukrajinaca i u Harkovu i Kursk, i Hersonska oblast, sve su "covert operations" u kojima učestvuju US&UK veterani i plaćenici, ali kad to neko drugi urade a joj tajo kuku meni tuku me...
Ovo je sok za zapad prvi put od drugog svjetskog rata im neko uzvraca
Plenković na HRT1 prije par dana:"Šaljemo 20 oficira u štab NATO-a u Kijevu" . Znači i NATO je od početka tamo. Još Kina da pošalje, Iran i Ukrajina će postati kaljuža ko Sirija, svako će ograditi što je uzeo.
NATO vodi rat protiv Rusije u Ukrajini, ako nemaš "biased" mozak ili navijačku retoriku skapiraćeš da ovi sami ne bi izdržali 7 dana. Milijarde u novcu i toliko dobrih momaka da Rusi ne mogu 1km uzeti lako...
Garanttt
Jel ovo ide izumiranje ljudske rase...ili pretjerujem?
Ukraina treba ponuditi ovim korejcima azil ako predju na njihovu stranu
BRAVO
Ukraina treba ponuditi ovim korejcima azil ako predju na njihovu stranu
kolko placaju ove rusofile po komentaru, otvoriš profil ovih rusofila i vidiš da su 90 % proruski komentari, evo ko npr, ovaj rusofilski bot slusajmaterba
Vi ste meni za izučavanje, s jedne strani anti ruski, s druge strane anti LGBT, s jedne strane pro USA, s druge strane pro Gaza, znači ne treba nam vjetroelektrana, možemo slobodno zakačiti male generatore na naše domaće suncokrete!
Druga vojna sila na svijetu Rusija. Ukrajinci udaraju Ruse kao bokseri u vreću što udaraju. Bruke i sramote tražiš pomoć od Sjeverne Koreje sa vojskom. Ovako Sjeverna Koreja je moćnija od Rusije.
Pazi SK nisu uspjeli osvojiti evo već 70 godina... A nije da nisu htjeli, i USA, i Japan, i JK
tsman da se predaju i lagano na zapad drugacije i nemogu izac iz s koreje
Čečeni,Sjevernokoreanci,Srbi...baš odabrano društvo na strani Rusije.
I SVI MUSLIMANI
Ispunila im se želja da ratuju protiv Amera!
Nije im prvi put...
njima vjerovati kao od pocetka sa onim duhom Kijeva i sve ostalo,oni kad na vijestima kazu dobro vece trebas tri put pogledati kroz prozor
Pa u Rusiji su, nisu u Ukrajini.
Legija stranaca za sirotinju!
Pa originalna legija stranaca je bukvalno za sirotinju legendo moja...
Sad HIMARS ima da radi pjevajuci
Da rekapituliram: Takozvana druga svjetska sila već treću godinu vodi rat protiv države koja je tri puta manja od nje. Gube dnevno na hiljade vojnika i naoružanja. Ovise o raketama i dronovima iz Irana i Sjeverne Koreje. Sada su im potrebni i strani vojnici.
Zakljucak: vjerovatno nisu druga svjetska sila ;) msm ne volim ja ni ove vamo, al sta ces, od dva zla, biras manje, ovi su nam barem blize!
Oooooo komentator analitičar nisam te poznati, mogao bi na N1 raditi!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta ako su stigli u Kursk, to je Ruska twritorija.U Ukrajini se nalaze DESETINE hiljada stranih placenika i vojnika NATO-a pa nikome to ne smeta .Teski cinizam od strane Ukraine.
Jos samo tebe cekaju
Maximus....eto ti mozes u Ukrainu pa se vidimo na liniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
isto kao sto vi dovodite strance za rat