Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sr'uj makar slamu jeo.. Sendvic nacija.
Zabavljaju sirotinju , idem neki dan tamo kroz RS ...ne vjerujem vatrogasno vozilo bas iz Titinog doba, golf 2 ...teska sitorinja majke mi ... al eto
Dok recimo Opatija ima Ulica Marala Tita a znas sta je Opatija za RS ..svemirski brod po svemu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jos par godina i na tim ulicama nece biti djeteta da se igra...mozda nema vec sada. Samo polako
Cemu se veselish ako je to bio vecinski bosnjacki grad ???
Pa bio je dok nije bio pocinjen genocid, sta nije jasno?
Ulica jadna i emera.
=Ulica fasizma!
Ulica GTPC!
Kazu ljudi kako se ova tabla postavila, sunce istog trenutka obasjalo grad, cvijece i orhideje procvjetase po cijeloj ulici, kroz pukotine u zemlji poce tec nafta, a zlata ko u prici po brdima oko Srebrenice. Na racun svih Srba u Srebrenici automatski se slilo po 100,000 KM a telefoni im ne miruju od poziva sa biroa jer se otvorilo preko 50,000 radnih mjesta u samom gradu. Marriot hotel isto se otvara u istoimenoj ulici.
Imal' kraja provokacijama?!?
Fino se vratite iz Bijelog svijeta gdje uzimate lovu ili iz federac8je i izaite na izbore a ne *rdite sa tastatura.
ikanijada na djelu
ikanijada na djelu
Ovo pae i SDA, njima je sve drae nego ovjek koji je izgradio dravu i sve to smo imali. Na spomen njegovog imena treba se pokloniti! Zbog ovakvih incijativa okree se u grobu i bolje nismo ni zasluili!
Toliko o tome... Proci ce Godina, mozda i Decenija dok postane vidiljivo na svim Digitalnim izvorima. https://shorturl.at/T794f
Fali slovo G ispred...
bosnjaci nisu ujedinjeni u podrinju, svi osli na ilidzu i sarajevo. ostavili sve srbima.
pa idi tamo da zivis
Mislim da bolje ime nije moglo ni da se da ako razmislimo ta se desilo u tom gradu, ime Marsala Tita se nije smjelo ni naci tu. Svaka ulica u Srebrenici treba da se zove GTRs ulica.
Sta li ce bosnje
U principu jedini kriterij za zivljenje u bilo kojoj sredini iz bivse Jugoslavije je odgovor na pitanje: "A da li kod vas postoji Titova ulica?"