Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A uzrok saobraćajnih nesreća nr 1 mobitel.
on i schumacher, zlatno doba ferarija
Dozvoliti 0,5 količinu alkohola u krvi neće izbegavati policiju neće juriti neće se skrivati zagarantovano smanjenje 20% saobraćajni nesreća podignite znakove ograničenja najmanje za 20 km to je sa 50 na 70 neću stvarati se gužve neće biti nervoze neće biti preticanja znakovi postavljeni prije 50 godina kad je fićo imao 11 coli gume sedam puta trebaš udariti po kočnicu da ukoči a sad 18 coli senzori ubrzivači kočenja zaštita praćenje linije i isti znak ograničenja
Opaa, veliki covjek! Sef ferarije iz ere Schumijeve dominacije. Jedan od najzasluznijih ljudi za razvoj i Ferarija kao tima i F1 kao sporta.
sjedenje je najveći ubojica, i u autu sjediš, radi toga vidite da je sjedenje ustvari navjeći ubojica.