Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda kaže IUS, Burch i SSST su dobri kao UNSA
A zasto se diplome ovog Univreziteta ne priznaju u Hrvatskoj.
Drago mi je da se vidi napredak
zar postoji napredak kod nas
Mi smo izabrali rang listu. Na toj listi som sad 2341 umjesto 4554. Eto vidite napredak. I tih par hiljada sto od vas dobijam mjesecno je tim manje vise opravdano. :-D
Prema Šangajskoj listi za 2024. godinu, Univerzitet u Beogradu zauzima mjesto između 301. i 400. pozicije, dok je Univerzitet u Zagrebu rangiran između 401. i 500. mjesta. Univerzitet u Ljubljani se nalazi između 601. i 700. mjesta. Za Univerzitet u Sarajevu nema dostupnih podataka koji bi ga smjestili među top 2000 univerziteta na Šangajskoj listi za 2024. godinu [[]](https://www.shanghairanking.com/rankings).
evo kinezi 100 posto znaju koji su najbolji univerziteti u evropi
Srozao ga je šošon skrijelj, ne moze nize
ura.... prvi smo sada