Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje nek DIF-ovac direktno odredi ko ce biti. Na sta smo spali da profesori i velika imena sute a budale progovore...
prorektor Zaimovic kome se ovo štima je nakon rata bio vehabija iz Bočinje, pa lagumdzijin poltron, pa gulenovac, pa erdoganovac, predsjednik UO Elektroprivrede Telekoma, dva puta propali kandidat za dekana ekonomskog fakulteta, prorektor kome žena piše tekstove i njega potpisuje, otac koji svoju djecu upisuje na privatne fakultete.
Pa zna Skrijelj sta je radio i kako se dolazilo do diploma pa sad pokusava da pripremi teren za podobnog naslednika da nastavi cuvati u tajnosti a od javnosti njegove muljaze
Ta te ekavica izofirala, ali dobar pokušaj spinovanja, zamalo da upali...
politicki rektor hice da ostwi fotelju podobnom da ne izvlaci iz ladica dokumente na vidjelo
Škrijelj unaprijedio Univerzitet SA, evo kako: Prema Šangajskoj listi za 2024. godinu, Univerzitet u Beogradu zauzima mjesto između 301. i 400. pozicije, dok je Univerzitet u Zagrebu rangiran između 401. i 500. mjesta. Univerzitet u Ljubljani se nalazi između 601. i 700. mjesta. Za Univerzitet u Sarajevu nema dostupnih podataka koji bi ga smjestili među top 2000 univerziteta na Šangajskoj listi za 2024. godinu [[]](https://www.shanghairanking.com/rankings).
Škrijelj elementarna nepogoda!
Stranački patuljci
Opet Škrijelj štima da pokrije svoje mahinacije. Imalo bi tu posla za inspekciju, pod uslovom da i njih nije kupio. A jeste
sta je ovdje problem? "pod nesavjesnim obavljanjem duznosti senatora podrazumijeva se i tri puta uzastopno neopravdano neprisustvovanje sjednici senata" to sto je nekom smanjena mogucnost da izbjegava sjednice je pohvalno a ne za osudu. naslov vam je tendenciozan i vodi u krivom pravcu.
Predlažemo Ajanovića sa stomatologije za novog Rektora UNSA. Čovjek ima sve kvalitete koje se danas traže za takvo jedno mjesto. Dakle sve što je prije bilo predmetom procesuiranja i zatvora danas su tražene vrijednosti.
Kod nas kriminal u srzi svega
Kod nas kriminal u srzi svega
Demokratija na Nipov nacin
štimajte sebi kako hocete sad trojka Vam je to omogucila
Legalo KOSA
Ovo retroaktivno primjenjivanje pada na svakom sudu