Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za severinu ima milion, za nacionalnu biblioteku nema marke
Kako je trojka dosla sve institucije kulture se urusavaju, al nek nije sda taman bilo gore
Dajte Severini i AMUS-u i filmađijama..to je kultura
Hajmo stvari učiniti malo jasnijima. NUBBiH ne zatvaraju uposlenici kako se cesto navodi, oni samo moraju trbuhom za kruhom za novim poslovima. NUBBiH zatvaraju: Sanja Vaisavljević, Ismet Ovčina, Nihad Uk, Jasna Duraković, Adna Mesihović...
Napustanjem Vijecnice izgubili ste sve. Znam, visa sila, fol gradaka uprava koja se bavi izdavanjem iste i sredjivanjem fasada na zgradama u kojima stanuju isti ti iz te i takve gradske uprave. Lancima za radijatore ste se trebali vezati dok vam ne obezbjede adekvatan prostor u Vijecnici.
Nisu oni izgubili nista, ljudi ce naci sebi posla. Izgubili smo mi - građani i drzava BiH. Posljedice cemo shvatiti tek neko vrijeme nakon sto je zatvore.
Tražite vi sastanak sa Vijećem ministara BiH, jer vi ste NUBBiH, spadate u sedam državnih institucija.
Trojka je katastrofa.
Srbin
Tokom studija koristio sam usluge NUB-a. Sve pohvale za uposlenike.
Bošnjak
Svud u svijetu postoje nacionalne biblioteke i svaka država servisira iste,
Pa nije valjda da se Ovčina ispario na godišnji, a da nikog iz NUBBIH-e nije ovlastio da potpisuje te projekte i eventualne uplate novca za njih ??? Pa ne mogu da vjerujem, to je baš dno dna. Vjerovatno je frustriran jer leti odatle 6. septembra zauvijek.
On jeste dno dna, ne znam sta je tu cudno. Jedan od brojnih sdpovaca dobrih sa sda i sa svima na vlasti. Takvi eto od clanstva u skj pa preko demokratskog vremena nisu radili nista nego uvijek bili na budzetu. Najcudnije je da niko ne istrazi sve njegove mahinacije
Znači, ako neko hoce da uplati novac za plate radnika NUBBIH, on nece moci da legne na njihov račun, jer nema ko to da potpiše, odnosno jer Ovčina nikog nije ovlastio ?????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za onu rupu Stjepan Kosacu u Mostaru je Sanja Vlaisavljevic dala ogroman iznos, a NUBBIH-e, bijednih 20.000 KM
Nije Sanja, nego Konjakovic, Niksic i Forto, odnosno sarajevska carsija koja ih je izabrala. Trazili ste, evo vam ga.
Taj isti Ovčina je 57 godište što znaći da ima 67 godina odma u penziju Ali....... da smo svi isti pred zakonom mnogi mnogi političari bi bili u penziji ali oni donose zakone """" kako njima odgovara""""
drug mi radi tu, pola godine topli i karta se jedva isplacuju...a nemaju ti oni odbor uopste nikakav, tako da ako Ovcina nece da odstupi, nema promjene HAHAHAHHAHA Ludilo ba od drzave i da NACIONALNU biblioteku unistavamo ! Nevjerovatno !
Ah, pa šta će nam knjige, to čitaju intelektualci koji "samo šupljiraju"... Mi hoćemo samo "patriotizam", tj stalni igrokaz koji nas drži frustriranim i razdraženim: "Oni nam žele zlo, mi smo ugrožena manjina - u nama kuca srce ponosno, niko nam ništa ne može". A karavani prolaze...
Ko da ti je post pisao Jovo 90te koji je za par dana otiso na trebevic da gadja VelUsice
To je ona klasična SDA politika, "patriotizam" i "samo nek je naš", što furaju Aličković i Zahiragić
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li ko iz Sarajeva da potvrdi da li se Dragon Garage bavi drogom?