Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Von der Leyen je govorila i o Planu rasta, programu EU vrijednom šest milijardi eura, koji je predviđen za Srbiju, Kosovo, Sjevernu Makedoniju, Albaniju i BiH. Srbiji 99%, ostalima 1%!
Ma hajte molim vas, Nemojte više. Vi I vaši pregovori su nam preko glave!!!
Kad građani, fenjeraš zemlje po svim pitanjima, počnu palamuditi da nam ne treba EU iako znaju da ko je god usao u taj klub živi bolje. A i polovina bi se iselila da može upravo u tu EU. Šta ćeš. 16% akademski obrazovanih.
Što se tiče uslova za pregovore, mi smo čak i nazadovali od one kandidature koja je ionako poklonjena. Ovi nas na zor uvlače u EU. Na kraju će nas natjerati kroz 2-3 godine.
Pa ni Bugarska nije primljena zbog ispunjenih uslova, nego iz nuznosti
Mi smo za Bugarsku EU.
A što nas jednostavno sve sa Balkana ne primite u EU pa da lijepo maknemo sve granice...
Ursula aj kuci
Nema nama u EU, kome to nije jasno taj ništa nije razumijo. EU je ekskluzivno krstaški klub.
Neka je. Bolji je od ovog fildžan sistema.
Pričaju nam o ulasku u EU a uvode nam skeniranja otisaka i ograničen boravak u EU čak i poslovnim ljudima. Ovo treba zauvijek otpati.
U čemu je problem, pa jel Bosna članica EU. Kada postane, ukidaju se sva ograničenja.
Svima uvode. Ali treba se oktenuti BRICS-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Do sad su se uvjek građani izjašnjavali za ulazak u EU putem referenduma hoćemo i u BiH da se građani izjasne.
Razvuci pregovore sa EU sto duze, da nas ne mogu staviti pod svoju komandu ;).
Na osnovu cega kakvih rezultata molim te da se kao otvore pregovori pa da traju 300 godina kad je Drzava u minusi na svim mogucim poljima svakodnevno se zaduzujemo a narod bijeda i vi nemate nekog interesa jer omladina vam svakako sama dolazi a vama treba radna snaga a kroz kredite ste kupili i okupirali Drzavu
Sta je dobro sto se tice EU? Zasto je pojedine zemlje kojima nismo do peta zele da je napuste i ne sprovode dogovorene agende? Pitajte komsije u Hrvatskoj dali su zadovoljni sa tom EU i Eurom? Treba traziti referendu dali je narod ZA ili PROTIV iste, a ne da u nase ime odlucuju ljudi koje interesuje samo licni interes
U BRIKS cemo mi, pa vi nekog drugog zamajavajte, gotov 30 godina se suplja o EU integracijama i izmusljaju se novi uslovi za ispuniti. Jasno je da nas ne zelite unutar svog trzista, barem ne u ovom obliku, non-papersi su sve otkrili
Bil nas ti primio? Pa vidi kakvi smo
Docekati nacekati a ona najveca kocnicar za ulazak BiH u EU. Kako sama rece Evropa bastinu Krsansko Jevrejske vrijednosti. Pametnom dvaput dosta.
Nemoj Bgt ,čekam od 1995 da ste mi je ogradili, pogotovo naša dijaspora kad počne da kuka
*ogadili
Požurite sa tim eVrima za srbiju,oni pazarili rafale i čekaju na te eVre da se rafalima brane od agresivnih komšija.