Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ogradili trakom i rijesili problem, cudo nisu selotejpom zalijepili zidove
mislis ko ona stanica na otoci sto je 2-3 godine paralizovala saobracaj
Ma malo Oho ljepila izmedju cigli i drzat ce to jos bar 3-4 godine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Majmuni, rusite ga, jbo vas nacionalni spomenik tzv. ruglo za okupljane narkomana majq
zna se ko opstruira. truli SDA-ovci nisu ni za sta drugo ni sposobni vec samo opstrukcija i hapa
@Brzi_Zikrija "Opstruira" ih SDA koja nema vlast ni u Centru, ni u gradu, ni u Kantonu??? Hajde, ne pretjeruj. I oni bi sigurno uradili isto, tj. nista. ALi zar nismo birali ove da budu bolji i drugacijji. Da budu ekspeditivniji i da pokazu postovanje prema grajdanima.
ko je vlasnik, opcina, grad, elektrodistribucija? Ovako ne moze da ostane, mora pod hitno nesto da se rijesi, kad vec do sada nije
Četalji i uzepeovci su krivi!
U državi koja je imala svoje firme poput Energoinvesta, Hidrogradnje samo bi se dala naredba da se podigne zaštitni zid. Sad se mora raspisati konkurs pa se ne jave 3 firme pa poništenje pa izbor najpovoljnijeg pa žalbe odbijenih i zid će biti gotov sljedeće godine u ovo doba. Sjećam se da je blok betona na uglu ulice Patriotske lige gdje skreće trola prema pijaci Ciglane godinama visio u zraku i prijetio pješacima, autima i trolejbusima dok ne izgradiše zid.
Ma ruši. Jel treba neko da strada pa da dođe nekom iz guzice u glavu???
Ne bi trebalo bas da usporava saobracaj obzirom da je svakako zabranjeno voziti po sinama
A da dozvoliš tramvaju da ide po šinama?
Kakvo rijesenje i obezbjedjenje. Bas su se potrudili. Eto to je ta vlast kojoj je stalo do gradjana. Ne mogu da podignu svoja du..ta i da rijese elementarne stvari.
Granov potkopava zidove namjerno
NISTA SE NIJE NAPRAVILO STO SE TRAKA STAVILA NECE VALJDA NA TOM OSTATI
gdje nam je najbolja i najbrza vlada u KS ikad da ovo rijesi vec jednom ?
Obezbjeđen?!? Ahahahahahha Stavi traku, zatvori pješačku džadu kojon 1000 prolaze svakodnevno, prekini isključnu traku prema Skenderiji, napravi nenormalnu gužvu i završeno! Eeeeeee
Kapidzic se ne oglasava
Ovo se vise spasiti ne moze. Ne daj boze kakvog zemljotresa jos treba neko da pogone. Mozete tu staru ciglu spasiti i ugraditi je u novi objekat. A sad na posao
De ba Mandicu slobodno uvedi masine da se to SKRSI na gomilu i skloni sa ceste a onda nek Kapidjic KAO razmislja sta ce sa tim !! Ako te strah sazovi sjednicu vijeca i zajedno odlucite ili kako to vec ide da ne bi bio u koleziji sa zakonom.
"Nacionalni spomenik" šta, to sad kao znači da se ne smije dirnut. Spomenici se održavaju valjda. Ruši ga sad.
ceka neko da ga za 2 marke kupi....