Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika je najveći prijatelj BiH, bez obzira na nakaradni Dayton, koji će se kad-tad promijeniti u pravcu normalne države.
Oj jest ovaj moj narod bolestan. Jarane oni su direktno uzrokovali sve nase probleme. Stavili su embargo, dopustili da se genocid desi a kada smo bili metar od Banja Luke zaustavili su rat. To sto su bacili par bombi nije pomoglo. Oruzije koje nam daju su iz Vijetnamskog rata. Daju nam smece.Nisu prijatelji,nikad nam nisu bili prijatelji i nikad nece. Mi smo nasi jedini prijatelji i samo se u sebe mozemo uzdat kao 90s.
Izjava ti je tacna, ali ne iz razloga sto Ameri imaju dobre namjere prema nama, nego sto je bosnjacka diplomatija tako anemicna.
Amerika 💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Izopačeni umovi i pedofili su prijatelji unitarne Bosne...
Power da pita USAID zasto su finansirali ATV a sada im daju sankcije. Otelo se cedo nakon 1 mil USD koje ste ulozili u njih.
opet cnn... ne priznajemo cnn i bbc, kao izvor ozbiljnih informacija
amerikanci kad su malo bolje razmislili stali su na stranu muslimana u bh i potpalili gradjanski rat.rat u bh je bio prvi prodor zapadnih vojnika na istok evrope posle 50g.bacali su vam hranu sa neba,oruzije,svercovali sa vama.bombardovali i satanizovali srbe.zaustavljali srb ofanzive.zauzvrat su dobili bh muslimane koji verno sluze anglosakonskim gospodarima a njihove namesnike tretiraju kao bozanstva
opet si jutros preskočio terapiju
Sve zavisi..hocel se srest sa travnickim diplomcima ili sarajevskim....
Welcome Mrs. Power!....and Thank you.
nisu oni prijatelji zemlje nego prijatelji bh muslimana.i njihovo prijateljstvo cesto je na stetu druga dva naroda.zato u bh muslimanima imaju ponizne sluge i satrape
Протекторат Америке и ЕУ 27 година послије рата. Авганистанци су у краћем року избацили окупационе снаге, само у БиХ остају окупационе власти и снаге на изричит захтјев једног народа. Док год они буду овдје коло водили, БиХ ће бити колонијални протекторат, без напретка.
Hebali vas politički prijatelji, zašto nam prijatelji nedaše zavšit rat kad smo mogli. Jer im odgovara zamrznuti konflikt gdje će uvjek imat teren za oprobavanje najnovijeg naoružanja
Uz prijatelje poput USA i Turske, trebaju li nam neprijatelji? Treba imati jake diplomatske odnose, ali ni u ludilu se prepustati strancima da nam rijesavaju probleme.
od suplje nema nista...
Ma krivo im zbog bomardovanja 99te al reaaaalno al fakat onoooo naciiiii naaaciii
Kakvi vise crni prijatelji. sve isto smece