Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova nova stranka bi trebala bit nista vise nego rezervna brojna snaga SDA u slucaju da im zafali formirat vlast. I sve po starom ko i do sada
Skonto je narod da su ovo SDA privjesci
Trojka se vec uznemirila hahah odose glasovi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
GospodineHadzikadic, što dalje to bolje od g. Komsica. Nema ni stav, ni pravac ni politiku dosljednu sve ove godine, osim uzrečice ja sam zlatni ljiljan, dajte mi svoj glas. Čovjek je lazov, neradnik i ako mu ne pripreme govor, same gluposti izvaljuje.
300 hiljada glasova za SDA!!!Do pobjede inšala
Mirsad Hadžikadić, jedini pravi gospodin na političkoj sceni u BiH, svi ostali gledaju samo lične interese.
Izdajice....hoce Bakiru da predaju glasove,predaja bez ispaljenog metka !!
Ova stranka ce brze propasti od DF-a!
Ns mogu se porediti ova dvojica. Hadzikadic je dezerter i ublehas samo takav, Željko dokazani patriota.
splacine
Ovaj Hadžikadić izgleda k'o Harrison Ford hahaha
'hoćemol' malo o ratu da pričamo ... o ratu da pricamo' ...'jestel' ikad sreli neprijateljskog vojnika izbliza?' 'ja sam sreo' .... mogao bi se dobar hip-hop napraviti
'nemojte me na rat dirati' .... Nigdje i nikad u istoriji politike ovakva dva retarda kao što su Bakir i Sejdo nisu dogurali do predsjednika. Bilo je raznih negativaca i dzukaca ali ovakvih bukvalno retardiranih idiota nikad istorija ranije nije zabiljezila.
Ako Zeljko misli praviti stranku s Hazikadicem, mora se odreci Zlatnog ljiljana.. biti malo vise protiv bosnjaka, muslimana, islama...
Vidi se da profa nije odavde. Makar da se raspitao ko je ko i kakav je ko...
Hadzikadic razocarao ovakvim potezom. Moj glas vise nikada nema.
Budala ko nasjedne na ovo. Bolje odmah da glasa direktno za SDA.
Sve je bolje od patrijarha Neke, vojvode Pređe, ađije Dine, analIitičakre Marić, novinara Nenada, dilera Ščepe, šamarača Fude.
Moj Hadžikadiću tebe je onaj dementni meterolog upropastio kao političara , slobodno ti smotaj kablove i fataj se Amerike ovdje si svoje odsvirao .
E, ko nasjedne na ovu glupost, taj baš nema mozga! Glasajte za nas, to vam je isto k'o da ste glasali za sda😉