Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja stvarno ne simpatišem SDA, čak štaviše..nikad nisu imali moj glas...al šta nam je Trojka donijela s kadrovima, nevjera.
e, cim se ogradjujes, njihov si. nidje veze. tvoji su nas i doveli do ovdje da nas svaki kan-đi moze ucjenjivati
Pamtimo redukcije VODE.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pazi vugle,uhljebljeni Trojkas kao i onaj sto su ga instalirali u Elektroprivredu.Odakle su ga samo dovukli,iz komunalnog vjerovatno.Nemaju pojma o poslu kojim se bave.
Doveli su ga iz SBB-a
Za Trojku nisam glasao, niti ću.... Razloga tisuću i jedan....
Kao i obicno, vidim Trojku da je donja ovdje. Popustit ce i pristati na sve.
treba im jos od pdv-a dati.
TROJKA JE ODRON.
SDA JE NAJBOLJA.
Ko je ovaj Habibi YaNour El-Ain, kad hoćeš da nađeš teleću glavušu na meniju, njegova slika.
Ovako izgledaju moderni direktorri Energoinvesta? Nije ni čudo šta je od giganta ostalo. E sad uporedi jednog Emerik Bluma
Ko je direktor Energoinvesta tugo moja, nije ni 5 dresova promijenio, a to sto nema blage veze o poslu je prica za sebe..
Dženerale Diretor
Ne pristajte na ucijene i tacka neka zavrno. A ljudi neka traze alternativu. Dajte subvencije na klime toplotne pumpe na sta mozete. A njih zaboravite, znajte da vam dobro ne zele!!
Ustamujić i ode
Poznati uhljeb
Ovaj malo baca na Habibija
Za ovo nema zime, vidi mu GLOooOooVEe
KOLIKO NEHLJEBOVIĆA TAMO NE UZNA ŠTA RADE...TREBALO JE TO I RANIJE ZAVRNUTI.