Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Ustavni Sud
Sta rekose ono iz SDFA bande? Kada Vukoje udje u US, izmedju ostalog ce se drzavno zemljiste dati na raspolaganje entitetima?
Glupane trojkaski retardirani, Vukaja nije ucestvovao u donosenju ove odluke!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo. Pretvaraju nas u koloniju. Koncesiono polje u II i III vodozaštitnoj zoni. Sječa ogromne količine šume i uništenje prirode i biodiverziteta. Studije utjecaja na okoliš upitnog kvaliteta. Jedan od najisplativijih rudnika srebra na svijetu od kojeg građani neće imati ništa jer su koncesione naknade mizerne itd itd.
Jedino normalno rjesenje ! TO STO JE NEKO UZEO MITO ...a Srbima u RS dao alibi kad kaze mogu oni u FBiH da krce drzavno sto ne bi i mi ...sad lijepo nek vrati ljudima pare
Naš "pro Bosanski" Bosnjaci političari sami ruše državu i Ustav, protokole i slicno a istovremeno pozivaju na Ustav i sudove protiv Dodika i Covica. Naše licemjerstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo za ustavni sud! I ovi lopovi u vlasti federacije, ruku pod ruku sa Dodikom, krčme državnu imovinu.
Znam situaciju. Britanci rade šta hoće. Bog zna koliko kubika visoke šume je posječeno
Šta ova odluka u suštini znači. Može li neko da pojasni
Vidi, vidi, znači pravi gospodar Federacije je Upravnik Logora Čović. Čim ste mu glasali za sudiju, Ustavni Sud radi kao podmazan
Treba sad niksica neko da tuzi, za ovo
samo za ovo njiva treba da leti, nista vise.
Kasno Marko na Kosovo stiže! Gore je napravljena nepovratna pustoš. Milioni kubici stoljetne šume visoke i po 30 metara je već posječeno, okolo je sve golo poput ovog snimka. Najgore tek dolazi, zagađenje vode i okoline, jer u Varešu šuškaju da je u pitanju litijum. Nikšić sa 5000 glasova od 3 moliona glasača, daje šumu ko da mu je ćaćevina. SDP je najveće zlo za BiH, štetočine gdje god stignu.
Kaze Niksic: Ionako je to tamo neka šikara...
Nije šikara već jele i omorike po 30 metra visine. Lažov sa 5000 glasova
Sace Dodik najavit ocjepljenje po 1000 put 🤣
To je ovaj stari U. Sud bez Vukoje, a kad stupi Vukoja onda postajemo U. Vukoje(bina).
U miru i tišini trojkaši pokušavaju da predaju državu i njene institucije protivnicima BiH, samo kako bi ostali u vlasti i svojim foteljama. Nikada do sada gora i po BiH opasnija struktura nije došla na vlast od ovakve snishodljive i pasivne trojke. Sve će predati i uništiti, radi svojih pozicija na koje ih je instalirao VP suspenzijom Ustava. Nema kakve izdaje neće uraditi da Nikšić, Dino i Forto ostanu i da rade malverzacije. Opasna sorta kartelašaa, dezertera i titoista.✅
....a na Jahorini se može prodavati šumsko zemljište"dodikovim" pajdašima i Ustavni sud ne reaguje - tužno...
Vukoja je izabran na iducih 19 godina....nema cile mile🤣
Ćuj to, Ademović brani Državu, a da nije podnio apelaciju sve bi moglo proći bez pumpe!!!??? Ma more marß ako se tako brani država!!!
Bravo! Samo gazi!