Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maj 2024. oni usvajaju izvjestaj iz 2022. godine
ovi se zezaju sa nama 😁
laga laga lagala je
ovi mogu samo Lagati sami sebe i Svoje Glupe Glasace
Sad će Šteta da objavi set slika novih tramvaja, a Bendžamina sliku nekakve fasade.
Oplakah pisanje po narodu i inteligenciji. Recite koliko ste se zaduzili. Koliko ste doveli stranog ulaganja u kanton, otvorili fabrika, sredili haos od Sabracaja. U kakvom stanju je zdravstvo, skolstvo itd itd
“Jesvala” :)
Ubjedljivo najbolja Vlada do sada! Toliko uradjeno da prosto zvuci nevjerovatno! Mali zeleni nisu za 30 godina uradili kao ova Vlada za 4 godine! Prvi put od 95. novi trolejbusi , novi tramvaji, kompletna rekonstrukcija pruge Ilidza - muzeji, radovi na pruzi do Hrasnice, radovi na troli do Vogosce, 8 kruznih tokova, nove avio linije, aerodrom, porodilje, udzbenici,... Mali zeleni nisu jedan jedini NOVI trolejbus nabavili!!!!
kaži nam da nas trolaš, pls
Kako ovi lažu
vrijedjanje inteligencije
ovi su bas budaletine teske
Ukidanjem Kantona Stedimo Sest milijardi maraka.