Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO JEBITE SDA KRIMINALNU ORGANIZACIJU! UNIŠTILI SU SVE ŠTO SU DOFATILI! UNIŠTILI SU NAŠE ŽIVOTE I BUDUĆNOST NAŠE DJECE!
Neće sami sebe pljačkat.
Labudovic. Nisi otkrio toplu vodu kada si napisao da Dalia Hasanbegovic ima 1/2 u imovini vrijednoj 4 200 000 KM. Svima u Sarajevu, pa i tebi je poznato da je ona najveci dio ove imovine nasljedila od svojih roditelja. Sta ti to smeta ? Da nisi ljubomoran, kao i vecina kokuza koji samo dangube i gundjaju po cijeli dan.
Vrlo konkretno!
Sve je isto....fuj..
Evo ga ruse sultana Bakira
Sta nam na ovo kaže nadpremijer .Ko je jamio, jamio.Moja žena ima svasta, ja nemam nista.
Volio bih da se poštovana zastupnica u Skupštini KS Samra Ćosović-Hajdarević oglasi po ovom pitanju.
Aferim e sad cemo da vidimo od cega je Mahir beg Devic sagradio sve sto ima u Ilijasu...kaze od meda i pcelarstva...super a placanje poreza na dodatni prihod? Idemoooooooo
Forto ne može dokazat da je ćumur crn, ... a kamoli šta drugo
@GoricaBrunclik pečeee pečeee aaahahaha kmeee
Recimo da imam neboder. Hoćete li mi šta moći dokazati?
Spadaju li tu Scepo i Bakir sa njihovim prvim safovima?!