Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su licemjeri da nema kantara koji bi to izvagao.
Ne razumijem. Varhelji je po nalogu Orbana bio Dodikov BFF i kakva je sada ovo prica?
Ma mi da vam guze damo vi nas necete nikad primiti, ko ni Tursku
I ti si se upickio horgoška
Bosna i Ukrajina mašala.
Bosna i Srbija trebaju ujediniti politicku borbu i traziti od Hrvatske da vrati konstitutivnost srbima u Hrvaskoj koju im je oduzeo hdz-fasisticki rezim a takodje da bosnjacima daju konstitutivnost. U protivnom traziti denacizaciju i demilitarizaciju Hrvatske jer ugrozava sigurnost nase dvije zemlje.
Obzirom da Putin i Rusija nisu Bosnu i h. stavili na spisak neprijatejskih zemalja, sada je prilika da nasi politicari otvore dijalog s Moskvom i vide kakvu nam podrsku tamo mogu dati. Vidimo da Eu vise ide na udovoljavanje necivilizacijskim hrvatskim zahtijevima, da hrvatima daju u Bosnu ono sto su hrvati oduzeli srbima u Hrvatskoj a nikad nisu ni pomisljali da daju bosnjacima.
Naserem ti se u usta smrdljiva ugaru.
Klosar madzarski, Putinov igrac
Kad se osvrnem iza sebe ovih 30 godina od rata i kad pogledam ispred sebe sve ove koji čuće pred EU vratima,nekako mi dođe nagon na povraćanje i vrtoglavica i preznojavanje.Da nisam muško pomislio bi da sam trudan koliko nas je...e ova EU.
Kad se osvrnem iza sebe ovih 30 godina od rata i kad pogledam ispred sebe sve ove koji čuće pred EU vratima,nekako mi dođe nagon na povraćanje i vrtoglavica i preznojavanje.Da nisam muško pomislio bi da sam trudan koliko nas je...e ova EU.
Ovi sto nece Evropsku Bosnu i Hercegovinu politicari , to je sve sto uzivaju u kriminalu
Dodik na aparatima
Muslimani selame, vi iz EU pozdrave a mi ovdje u nikad goroj situaciji u državi otkako je prestao rat
Dobicete tapsanje po ramenu i mrkvu na stapu. Zecici moji.
Kažu da je Dodik htio sebi prst da osjeće samo da dokaže koliki je srbin i da je vjeran Putinu 😂
Htio je da odsječe dva a da mu ona tri ostanu da ih može dizat do izbora.😉