Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo helikopter oružanih snaga BiH!!!
Širenje požara može zaustaviti jedino helikopter MUP-a Srbije čiji je kapacitet vedra 5.000 litara, što je, značajno veše od kapaciteta helikoptera Oružanih snaga BiH.
širenje požara u BiH može zaustaviti samo i isključivo Helikopter BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ništa od toga, pročitao ih je Zukan ko abecedu
Sto su navalili sz helikopterom iz Srbije, sta zele prebaciti, oruzje ili drogu? Nije li Dodik blokirao OSBIH helikopter za pozar kad je FBiH trebalo?
Dobar je zukan kad je trijezan, u rijetkim situacijama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma neka izgori sve nema veze sto ako predje na Sutjesku moze ispasti ozbiljna ekoloska katastroba, ne treba pomoc ni iz Srbije ni iz Hrvatske ljudi salju pomoc u ovakvim situacijama na drugi kraj kontinenta ili na drugi kontinent ali nama od komsija ne treba nista . Kakva smo mi BANANA OD DRZAVE .
Prico mi djed zadnje rijeci Save Kovacevica, kad je pogodjen na Sutjesci. Znao je satro, pa reko, soHu, vajCu mi vizijuDi.
Prvo helikopteri O.S. BiH, pa ako nije to dovoljno onda kanaderi iz Hrvatske. Helikopteri iz Srbije su zauzeti gašenjem požara u Beogradu...
"Neka gori" bolje nego da komsija koji je voljan gasit ugasi . Sta je s mozgom tu .. nista! tu je duša issue
"Neka gori" bolje nego da komsija koji je voljan gasit ugasi . Sta je s mozgom tu .. nista! tu je duša issue
Trazite pomoc OS kakve srbije
Niko ne spominje sta je razlog požara, a drugo prvo svi resursi BIH ako ne uspije, onda tražiti pomoć druge države. Ova politika RS je više nego loše osmišljena.
INAT je cudo
Glupo je ovdje čekati saglasnost bilo koga, Bh helikopteri bez icijeg odobrenja nek se podignu.
Prvo Oružane Snage BiH pa onda tek komsije!
a zasto odmah helikopteri iz srbije, placate mozda poreze tamo ili odrzavanje tih helikoptera? ima i u bih ko da gasi pozar pa prvo na tu adresu pisite.
Nigdje u tekstu ni da se barem spomenu resursi federacije, samo Srbija .
Pa Federacija i nema resurse. Ima OS BiH, koja i treba da gasi.
Sace Dodik polati i pogasit to sve ili je CECI dao avion ??
sto traze od srbije kad imamo nase ??? sta li se prevozi u tim helikopterima iz srbije
Zbog čega da se angažuje helikopter iz druge Države kad i BIH ima helikoptere koji se koriste za gašenje požara