Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramazan Serif Mubarek Olsun Mostarskoj raji 🇧🇦🇧🇦💖💖☝️
Ramazan Šerif Mubarek Olsun
Jedni glasaju za SDA, drugi za HDZ, a svi vjeruju u izmišljene bajke!
Krstine po brdima, aparthejd po četvrtima, pucnji uz ramazam, prežderavanje noćima, spavanje danima... Licemjerje sans frontieres... Ah onaj lijepi komunizam sa strogim ateistima na vrhu. Goreg od Staljina vam želim, bagro bez duha i smiraja. Nemate vi pojma šta je pobožnost. Nego, sad fino ždrakajte ko jede po danu a ko ne, ko je musliman, ko ne.
Hahahah ovo je samo odgovor na Advent u Mostaru. Žalosno da su hercegovački muslimani spali na 2 raspale mahale ali očito je to naš izbor. Sretno uglavnom.
Ah, ramazanska jelka, sto mirise :)
stara muslimanska inat tradicija
Bas fino i skromno
Volim Mostar ♥️🇧🇦
Hurda ni jedne vise
svim Bosnjacima Islamske vjeroispovjesti Ramazan Serif Mubarek Olsun-
Ovi su prekucali top