Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovako misle o Ukrajini šta tek misle o ovome protektoratu zvanom BiH??? Ma polovica te iste i ne želi ući u NATO!!!
Njemacka je nakon nasih politickih stranaka najveci neprijatelj ove zemlje. Ali ima svoje fanove isto kao i stranke jer su te fanove uhljebili. Stranacki uhljebi vole stranku jer nista ne rade a primaju platu a Angelini uhljebi vole Njemacku jer imaju 4x vecu platu nego prosjecni stanovnik planete Zemlje.
U stvatnosti niko ne bi mario da li ce Ukrajna biti u NATO-u da ambicije zapadne alite nisu puno dalje od ove zemlje. Elita bi zeljela da u povoljnom historijskom trenutku ugrozi Rusiju i svede je na Sibir ili samo na jedan dio Sibira jer i Sibir je ogroman. E, za ovakve ambicije NATO treba Ukrajnu.
Bas vjerodostojna anketa.. nazvali na telefon 1000 ljudi?!?! Hahahahha
Narod je uvijek pametniji od vlasti, al do izbora...
USA vs rusija, ostale se nista ne pita
Hahaha ta anketa je ista kao ona da li ste za lockdown kofol 70+ % bilo ZA, ma sigurno da jesu…
pametni NAto je zastario sistem
Evo ko je uzrocnik svih problema u svijetu
Kada su od Ukrajine trazili povrat nuklearnih raketa, Rusija je potpisala granice Ukrajine a zapad je obecao stititi Ukrajinu. Danas se svi prave budale. Ukrajina treba jacati svoje nuklearne kapacitete opet jedino tako ce se stititi.Tehnologiju znaju naucnike imaju.
Ono sto narod izvan Ukrajne ne zna je cinjenica da se Ukrainci ne pitaju ni za sta nego -- Jevreji .Svi politicari koji trenutno prestavljaju Ukrajnu su Na Jevrejskoj platnoj listi, Najveci otmicari na svijetu Jevreji zele Ukrajnu za sebe i kazu za Ukraince:-Ko ih jexe , glxi su !
Ali i jedini u Evropi nuklearnu katastrofu na svojoj teritoriji.
Vecina velika od 53%.,nije velika ako je za 47% za ulazak.
Napadneš zemlju, otmeš joj teritorij, onda ona počne gajiti aspiracije prema NATO-u radi sigurnosti, i sad se to nametne kao problem? A nije sama činjenica da je zemlja bila napadnuta i da joj je narušen teritorijalni integritet?
Ukrajina sve vise lici na Poljsku u vrijeme prvog drugog i poslje drugog svjetskog Poljska je bila zrtva velikih sila Njemacke i Rusije u to doba ni tamo ni vamo izgubili su sve ratove jedva su dobili neku slobodu e sad je to ukrajina izmedju nata i rusa ni tamo ni vamo svi ih zele a niko ih ne zeli
A se Bošnjak – dičan junak: Víran svetāgo domu svome, Víran slåvi svoji dída, I narodu Bosanskome! Njegov ponos na mom srdcu, K'o amanet svetāgi stoji; Ponos koji nigdí ne dade, da se Bošnjak lava boji! Måjka me je Bošnjakinja, Zaklinjala svojim mlíkom, Za čast ove časne grūde, Da prolívam krvcu ríkom; Da joj slūžim, k'o šća služi, Rob svoga gospodara, Da'e brånim od dušmanskih, Bojnih koplja i handžara! ~ Musa Ć. Ćatić ~
@user...1453 Postojbino draga Mladena i Tvrtka, Hrvatstvo mi tvoje baštinstvo je sveto...itd M. Ć. Ćatić Ja sam Srbin, srpsko dijete..itd M. Ć. Ćatić
sve zbog plina
Nisu Nijemci i Francuzi nešto uz ukrajinu?.