Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovim stvarima se vidi koliko naše države nisu ozbiljne.
@Mojnemene Ma šta nam napriča, baš me zanima koliko si dugo razmišljao da bi došao do takvog zaključka
@Mojnemene Kakva je to drzava, kakav je to narod, pa to nema na dunjaluku. Ministar im jedan Neso Slino, propao na nekoliko fakulteta, pa postao doktor nauka u Sava Centru, vjerovatno doktorirao sviranje qhurcu. Ovaj Mali isto falsifikovo doktorat. Onaj neki bivsi ministar im KERAMICAR. A i sad je vrhu vlasti. Cuo sam da im je jos jedan ministar, bivsi sofer.Ima i kod nas svasta, ali ovo nema na dunjaluku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A ovi sa Univeriteta Travnik, Kiseljak, Sokolac? Sve uhljebi koji su još k'o djeca govorili bitan je papir, a zadnje što su pročitali do pola je Robinson Crusoe.
"Nesavjestan rad" se u visokim političkim krugovima nagrađuje, jer su takve osobe spremne i prilično sposobne uraditi sve samo da određenim krugovima donesu ličnu korist, a zauzvrat će biti zaštićene progona. Nekad će poneki hrabri i sposobni novinar, istražitelj i tužilac pokrenuti to pitanje, ali i brzo prestane jer ucjena i prijetnja, uz lošu organizaciju policije i sudstva, su penicilin za pravednike.
Ej, i.c. ma bravo. Odlican clanak!
Gledam sinoc Vucica kod onog Marica, lik doslovno poziva ovog ministra da napadne novinare. Kao uradio ke dosta dobrih stvari, bola Vucicu kad se vec furas na Zapad tu je u pitanju moralni princip, da si najbolji da drustvo cvijeta li ides jer pokazujes primjer ostalima, bojim se da ce sada svi vodeci se ovim primjerom kopirati diplome i doktorate.
Koja je to sramota i komedija od naroda, to nema nigdje. Minstri im falsifikatori, keramicari, soferi, .......predsjednik im bio GROBAR, koji nije znao kakvu je diplomu kupio.Pa ovi nasi sto prodaju i kupuju diplome su gospoda. U nas jos niko nije diplomirao i doktorirao u Zetri, kao sto je onaj Neso Slino, sto je diplomirao u Sava Centru.
Taj univerzitet kaze da je plagijat i da je dno u etickom smislu.
Nek su oni uzbunjivača strpali u kućni pritvor koji je otkrio aferu prodaje oružja...ministar unutrašnjih poslova preko babuke prodavao oružje po bijelom svijetu....u ime oca i sina, kakva je srbija postala država
Ništa nije gotovo dok profesorica Nataša Bekvalac ne da konačan sud.Izdrži role .
A hahaha, to ti je srbadija, gusle i opanak, prevari koga možeš.
Nista cudno iz beogradskog pasaluka.nema nam bulevara, turskog potomka, da nam objasni situaciju 😂😂
Nema veze, dovoljno je da govore moja najdraža Bosna, moja najdraža Hrvatska, moja najdraža Srbija i - narod će im sve oprostiti. Tko misli drugačije, očito je prespavao proteklih 30.g. ali za utjehu može spavati mirno još i sljedećih 20+...ništa se neće promijeniti...
Ponistili su doktorat sa drzavnog fakulteta nikom drugom nego ministru finansija. Pri tom je on na osnovnim studijama bio student generacije. U Srbiji, balkanskom svetioniku slobode i demokratije, univerzitet je nezavisan.
@digi.tal hahaha, balkanski svjetionik slobode i demokracije, prije će biti balkanski svjetionik primitivizma i šovinizma (fašizma i genocida )
Srbija i Bosna braCke zemlje
Siniši mali .... 😂😂😂
Tito jeste bio bravar. Al on nije lagao kako je doktor nauka nego je rekao da je bravar. To je razlika.
A naš Siniša Mali ( Zoran Tegeltija ) predavao u visokim školskim ustanovama finansije i monetarnu politiku, a za Tegeltijinog mandata dok je bio ministar finansija u Republici Srpskoj nije šala propale su samo tri banke. Toliko o njegovom znanju i sposobnosti. Dok god su na vlasti Siniše i Tegeltije nama je sudbina zapečaćena njihovim pečatom.
Ako novinar Klixa objasni šta znači "sumasišavše izgaranje", zaslužuje doktorat k'o kuća!